Βανίλια και Ελαιόλαδο

VANILLA OLIVE OIL SOAP - SENSITIES Σαπούνια.

Τα σαπουνια με βάση το ελαιολαδο που προσφέρουμε στα Sensities είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τη παραδοσιακή μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Τα φυσικά έλαια που περιέχουν προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα. To ελαιόλαδο περιέχει το φυσικό αντιοξειδοτικό hydroxytyrosol που έχει αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Το σαπούνι Βανίλιας και Ελαιόλαδου είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο Βανίλιας, η οποία είναι γνωστή για την ευεξία που προσφέρει σε σώμα και πνεύμα. Η χρήση της Βανίλιας χαλαρώνει και "ηρεμεί", αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την υπερένταση, το άγχος, τη κατάθλιψη και τη νευρικότητα. Το άρωμα της Βανιλιας είναι αφροδισιακό - ιδιαίτερα για τις γυναίκες - και γενικά "ανανεώνει" και "ξεσηκώνει" τη διάθεση μας. Το σαπούνι Βανίλιας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελληνική αγορά.

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο είναι SLS και Paraben Free και προσφέρονται σε "μπάρες" συσκευασμένες σε οικολογική χάρτινη συσκευασία. Λόγω της φύσης του προϊόντος και του τρόπου κοπής του, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στο αναφερόμενο βάρος.

Είδος
Soaps
Προέλευση
Spain
Βάρος
100gr. (Approximately)
Χρόνος Παράδοσης
1 - 3 days
Κωδικός
1014
Τιμή
€4.90