Ρόδο (Rose) 5% σε Σταφυλέλαιο Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1241
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό Διάλυμα 5%
Προέλευση Morocco
Βάρος 10 ml
Ονομασία rosa centifolia
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900626
Διάλυμα Εκατοντάφυλλου Ρόδου 5% σε Σταφυλέλαιο για όσους δεν επιθυμούν το πολύ έντονο άρωμα του καθαρού ελαίου και προτιμούν μία οικονομική λύση.

Το Τριαντάφυλλο (Rose) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Rosa Centifolia.Τo αιθέριο έλαιο του Ρόδου προέρχεται από απόσταξη ατμού των ανθών του (Δύο τόνοι ροδοπέταλα χρειάζονται για να εξαχθεί ένα μόλις λίτρο!) και έχει ένα γλυκό ώριμο λουλουδένιο άρωμα.Είναι το διαμάντι της αρωματοθεραπείας.

Τo αιθέριο έλαιο του Ρόδου χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αφροδισιακό, χαλαρωτικό, αντιρυτιδικό, αιμοστατικό, τονωτικό καρδιάς και νευρικού συστήματος, καθαρτικό, αντικαταθλιπτικό, καταπραϋντικό και αντιφλογιστικό. Επίσης χρησιμοποιείται για περιπτώσεις άσθματος, βρογχίτιδας, γυναικολογικών και δερματικών προβλημάτων ,δυσκοιλιότητα, ένταση, κατάθλιψη, ναυτία, πονοκεφάλους, προβλήματα στομάχου και ήπαρ.

Τo αιθέριο έλαιο του Τριαντάφυλλου συνδυάζεται πολύ καλά με: geranium, bergamot, clary sage, Γιασεμί, Κορίανδρο, Σανδαλόξυλο, Λεβάντα, Πατσουλί, Κέδρο, Νερολί και Πτίγκραιϊν.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ. Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Ραβενσάρα (Ravensara) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body ravensara aromatica
€ 49,90   € 39,60
Σιτρονέλα (Citronella) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body cymbopogon nardus
€ 12,00
Θυμάρι Καρβακρόλη Bio Πόσιμο 5ml by Terpenic Labs thymus capitatus
€ 8,90
Τσίλι (Chilli) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Capsicum annuum
€ 7,90
Μοσχολέμονο (Λάιμ-Lime) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus aurantifolia
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή