Γεράνι Ρόδο (Rose Geranium) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1245
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Egypt
Βάρος 10 ml
Ονομασία pelargonium rosa
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901272
Γεράνι Τριαντάφυλλο
Το αιθέριο έλαιο Γεράνι Τριαντάφυλλο (Rose Geranium) είναι ένα μίγμα που έχει προκύψει από τον συνδυασμό των φυτών με τις επιστημονικές ονομασίες Pelargonium Graveolens & Pelargonium Rosa και πιο συγκεκριμένα μέσω της απόσταξης ατμού του κοινού Γερανιού μαζί με μία πινελιά αιθέριου ελαίου Bourbon Γερανιού. Η μίξη αυτή έχει δημιουργήσει ένα αιθέριο έλαιο που λόγω των σημαντικών χημειοτυπικών ουσιών της σύστασής του (γερανιόλη, κιτρονελλόλη, λιναλόλη, μενθόλη), διαθέτει πλούσιες θεραπευτικές ιδιότητες και ένα σπάνιο λουλουδένιο άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο του Ρόδου Γερανιού αντιμετωπίζει κάθε είδους δερματικές διαταραχές και προβλήματα. Εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος, ρυθμίζει το λιπαρό δέρμα και θεωρείται ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις ακμής. Επιπλέον, είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό για τον επιχείλιο έρπητα και για τα ηλιακά εγκαύματα. Ως συστατικό σε λάδι για μασάζ, καταπολεμά την ξηρότητα του σώματος, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών. Επίσης αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα κιρσών και φλεβίτιδας, τις αιμορροΐδες, ενώ χαρίζει και ορμονική ισορροπία, ειδικά κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης. Τέλος, καταπραΰνει τα νεύρα και ανακουφίζει από την κατάθλιψη, το άγχος και την ένταση.

Το αιθέριο έλαιο του Ρόδου Γερανιού συνδυάζεται πολύ καλά με: Βασιλικό, Περγαμόντο, , Κέδρο, Σιτρονέλλα, Φασκόμηλο, Γκρέιπφρουτ, Γιασεμί, Λεβάντα, Λάιμ, Νερολί, Πορτοκάλι, Δενδρολίβανο.
Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται από έγκυες, επιληπτικούς, ή άτομα με ασθενές συκώτι.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Καμφορά Ξύλο (Ho Wood) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cinnamomum camphora glavescens
€ 4,40
Λεβάντα Bio Ελληνική 10ml Verdus BioHerbs
€ 9,90
Ρίγανη Πόσιμη 5ml Aetheleon origanum vulgare ssp. hirtum
€ 17,90
Σέλινο Πόσιμο 10ml Terpenic labs apium graveolens
€ 9,90
Κέδρος Κόκκινος (Cedarwood Virginian) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body juniperus virginiana
€ 17,60
Επιστροφή στην κορυφή