Λεμόνι (Lemon) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body

€ 12,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1271
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Ονομασία citrus limonum
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900602
Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού (Citrus Limonum) προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας και έχει άρωμα φρεσκοκομμένου φρούτου, υψηλής αρωματικής νότας. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες και το ευδιάκριτο, αναζωογονητικό άρωμα του, το καθιστούν ένα μοναδικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή αρωμάτων, ειδών οικιακής χρήσης, κεριών, σαπουνιών, καλλυντικών κ.α.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση νευρολογικών κατάστάσεων όπως η πνευματική κόπωση, η ζάλη, το άγχος, η νευρικότητα και η αϋπνία. Ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση. Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν οτι αυξάνει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, γι’αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ως αποσμητικό σε χώρους γραφείων.

Το Λεμόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εσπεριδοειδή στον κόσμο. Αποτελεί μια άριστη πηγή βιταμινών και βοηθά συνολικά στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες το καθιστά ένα εξαιρετικό φάρμακο για το ανοσοποιητικό σύστημα γιατί αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του πεπτικού συστήματος όπως η δυσπεψία, η οξύτητα του στομάχου και οι κράμπες. Βοηθά στην απώλεια βάρους γιατί δημιουργεί την αίσθηση του κορεσμού και μειώνει τη βουλιμική διάθεση και την υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Η εισπνοή του αρώματος του Λεμονιού καθαρίζει τις ρινικές οδούς και τα ιγμόρεια, αποκαθιστώντας τηνκαλή ροή του αέρα και τη σταθερότητα στη λειτουργία της αναπνοής.

Το έλαιο Λεμονιού αναζωογονεί το χαλαρό, κουρασμένο και θαμπό δέρμα. Βοηθά στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας και στη θεραπεία της ακμής. Χρησιμοποιείται το ίδιο αποτελεσματικά στο δέρμα του κεφαλιού για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της πιτυρίδας, αποτελώντας ένα φυσικό τονωτικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Είναι γνωστό πως έχει λευκαντικές ιδιότητες και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα μείωσης της έντασης των πανάδων, των μαύρων στιγμάτων και των φακίδων.

Το αιθέριο έλαιο Λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης και απολυμαντικό για τις μεταλλικές επιφάνειες, τα πιάτα και τα ρούχα κ.ο.κ.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού συνδυάζεται πολύ καλά με: lavender, neroli, juniper, eucalyptus, geranium, fennel, chamomile, frankincense, sandalwood, rose and ylang ylang.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Λευκόδεντρο (Cajeput) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca cajuputi
€ 3,90
Λεμόνι 12ml Amygdalea
€ 10,90
Γεράνι (Geranium) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body pelargonium graveolens
€ 49,90
Επιστροφή στην κορυφή