Μαύρο Πιπέρι (Black Pepper) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1336
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση India
Βάρος 10 ml
Ονομασία piper ni grum
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900695
Το Πέπερι το μέλαν (μαύρο πιπέρι), επιστημονική ονομασία Piper nigrum, ένα ανθοφόρο αναρριχώμενο φυτό (το πιπερόδενδρο) της οικογένειας των Πιπεριδών (Piperaceae), εγγενές στη νότια Ινδία, αλλά και σε πολλές ακόμη τροπικές περιοχές, καλλιεργείται για τους καρπούς του, οι οποίοι συνήθως ξηραίνονται και χρησιμοποιούνται ως μπαχαρικό. Πολύτιμο συστατικό με μεγάλη ανταλλακτική αξία στο παρελθόν, χρησιμοποιήθηκε ως δώρο προς τους Θεούς της αρχαιότητας, αλλά και ως θεραπευτικό μέσο κατά το Μεσαίωνα.

Το αιθέριο έλαιο του Mαύρου Πιπεριού προέρχεται από την απόσταξη ατμού των ξηρών και τριμμένων σπόρων του φυτού και έχει ένα ζεστό, πικάντικο άρωμα που διεγείρει και τονώνει τον οργανισμό. Συνδυάζεται εξαιρετικά με Λιβάνι, Σανταλόξυλο, Λεβάντα, Δεντρολίβανο, Μαντζουράνα, Ylang-ylang.

Το αιθέριο έλαιο Black Pepper της εταιρίας Ethereal Nature είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική θεραπευτική δράση. Υποστηρικτικό του πεπτικού συστήματος, συστήνεται για την αντιμετώπιση των πεπτικών διαταραχών (κολικοί, διάρροια, δυσκοιλιότητα, καούρα, ναυτία, μετεωρισμός), ενώ λόγω της θερμαντικής του ιδιότητας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο πριν και μετά την άθληση για την εντριβή των μυών, αλλά και συνολικά για την ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, δυσκαμψία, σωματική κόπωση, νευραλγίες, διαστρέμματα, πόνους αρθρίτιδας και ρευματισμούς.

Επιπλέον, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, τονώνει την όρεξη, συμβάλλει στην καταπολέμηση των πονοκεφάλων, των ημικρανιών, της ζάλης, της αδυναμίας, ενώ είναι κατάλληλο και για κρυολογήματα, γρίπη, βήχα, πυρετό, ρίγη. Τέλος, αναζωογονεί, συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα δρα κατά της ακμής, της δερματίτιδας, του έρπητα και της κυτταρίτιδας. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ενισχύει τη μνήμη και την πνευματική δραστηριότητα, αυξάνει τη συγκέντρωση, ενώ διεγείρει και τη σεξουαλική επιθυμία.

Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της κύησης. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus bergamia
€ 19,60
Ελίχρυσος 5ml Συνεταιρισμός Βοϊου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 29,90
Κουρκουμάς (Turmeric) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body curcuma longa
€ 8,90
Ρόδο (Rose) 5% σε Τζοτζόμπα 10ml Αιθέριο Έλαιο Nature & Body rosa centifolia
€ 9,90
Μοσχοκάρυδο (Nutmeg) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Myristica fra grans
€ 7,90   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή