Νέρολι (Neroli) 10ml by Ancient Wisdom

€ 89,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1399
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Ονομασία citrus aurantium
Προέλευση Tunisia
Barcode 5055796528707
100% καθαρό αιθέριο έλαιο.

Το άρωμα του παραδείσου, όπως χαρακτηριστικά λέγεται το Νερολι, προέρχεται από τα άνθη του φυτού με την επιστημονική ονομασία Citrus Aurantium, ευρύτερα γνωστό και ως Νεραντζιά. Τα άνθη της Νεραντζιάς, συλλέγονται το πρωί, μετά τη νυχτερινή δροσιά. Η απόσταξή τους παράγει το αιθέριο έλαιο που πήρε το όνομά του από την πριγκήπισσα Orsini, της ιταλικής πόλης Nerola, η οποία το χρησιμοποίησε πρώτη ως αρωματικό (1680). Το Νερολι έχει ένα δυνατό, λουλουδένιο, γλυκό άρωμα κίτρου.

Η έντονη επίδρασή του στο νευρικό σύστημα είναι πλέον διαπιστωμένη. Ακόμα και σε μία πολύ έντονη κρίση στρες, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Επιπλέον, ανακουφίζει άμεσα από τη σωματική και ψυχική κόπωση. Ανανεώνει τη διάθεση και βοηθά στη δημιουργία μιας νέας και αισιόδοξης αντίληψης των πραγμάτων. Δρα ως ηρεμιστικό, αντικαταθλιπτικό, καρδιοτονωτικό και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας και της ταχυπαλμίας. Συνήθως αρέσει πολύ στα παιδιά και ευνοεί τα κατοικίδια ζώα, καθώς επιδρά στο νευρικό τους σύστημα και τους προσδίδει ηρεμία. Μπορεί να ανακουφίσει από τη φλεβίτιδα, αν χρησιμοποιηθεί προσθετικά σε λάδι για μασάζ. Αναμεμειγμένο με κρέμες περιποίησης προσώπου, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, γιατί προσφέρει καλή ενυδάτωση και ενισχύει την ελαστικότητά του δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο του Νερολι συνδυάζεται πολύ καλά με: chamomile, coriander, geranium, lemon, ylang ylang, lavender, jasmine, clary sage.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Μυρτιά (Myrtle) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body myrtus communis
€ 7,90
Λεβάντα (Lavender) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 4,20
Τζίντζερ (Ginger) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body zingiber officinale
€ 5,90
Πεύκο (Pine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 15,60
Ρόδο Damask 10ml rosa damascena
€ 119,90
Επιστροφή στην κορυφή