Κέδρος Κόκκινος (Cedarwood Virginia) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 4,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1448
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Lebanon
Βάρος 10 ml
Ονομασία juniperus virginiana
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900633
Ο Κόκκινος Κέδρος (Cedarwood Virginian), επιστημονική ονομασία Juniperus Virginiana, της οικογένειας των Κυπαρισσοειδών, είναι ένα μακρόβιο δέντρο, ζει περισσότερο από 1000 χρόνια, με καταγωγή από τη Β. Αμερική, το οποίο φτάνει σε ύψος τα 30μ. Με αυτό το ξύλο ο Βασιλιάς Σολομώντας έχτισε το ναό του στην Ιερουσαλήμ για να συμβολίζει τη δύναμη, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια.

Το αιθέριο έλαιο του Κόκκινου Κέδρου εξάγεται με τη μέθοδο της απόσταξης ατμού του κορμού του και έχει ένα ήπιο, ξυλώδες άρωμα που θυμίζει σανταλόξυλο, ανοικτό κίτρινο ή πορτοκαλί χρώμα και έντονα κολλώδη υφή. Συνδυάζεται άριστα με καμφορά, ευκάλυπτο, σανδαλόξυλο, πατσουλί, βέτιβερ, σιτρονέλλα.

Το αιθέριο έλαιο του Κόκκινου Κέδρου της εταιρίας Ethereal Nature είναι έναι εξαιρετικό προιόν με ποικίλες χρήσεις. Θεωρείται ιδανικό για την αποσυμφόρηση των οιδημάτων, για την τόνωση της φλεβικής κυκλοφορίας, χρησιμοποιείται για «βαριές γάμπες» (οιδήματα στα πόδια από ορθοστασία), αλλά και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Επίσης, είναι ευεργετικό για το ουροποιητικό σύστημα, καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις λοιμώξεις των νεφρών και της ουροδόχου κύστης, αλλά και τις κολπικές λοιμώξεις, ενώ οι αντισηπτικές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για την καταπολέμηση του κρυολογήματος, του, βήχα, της βρογχίτιδας και του πυρετού. Επιπλέον, συμβάλλει ευρέως στη θεραπεία της ακμής, μέσω του ελέγχου της παραγωγής σμήγματος, ενώ δρα κατά της πιτυρίδας και της τριχόπτωσης. Εξαιρετικό και για τους αρθριτικούς και μυϊκούς πόνους. Σε ψυχολογικό επίπεδο, βοηθά στην αντιμετώπιση της έντασης και του άγχους, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της εσωτερικής δύναμης, ενώ παράλληλα προσφέρει πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση. Κατάλληλο και ως εντομοαπωθητικό. Απομακρύνει κουνούπια, μύγες και λοιπά έντομα.

Προσοχή! Πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πιθανή αιτία αποβολής. Μόνο εξωτερική χρήση!


Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Om Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Πορτοκάλι Γλυκό Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus sinensis
€ 6,90
Ξύλο του Σιάμ (Fokienia Odginsii) 10ml Terpenic Labs fokienia hodginsii
€ 8,90
Μέντα 12ml Amygdalea Mentha Piperita
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή