Μεϊ Τσανγκ (Εξωτική Λουίζα-MayChang) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 4,90 € 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1463
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Eastern Asia
Βάρος 10 ml
Ονομασία litsea cubeba
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900671
To May Chang (η Εξωτική Λουΐζα) έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές σε Ευρώπη και Η.Π.Α. τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το σχετικά "άγνωστο" αυτό αιθέριο έλαιο, έχει ένα πραγματικά μεθυστικό άρωμα που ισορροπεί μεταξυ λεμονιού και κίτρου ή πορτοκαλιού. Απόλυτα ιδιαίτερο και προκλητικό, το May Chang έχει αρχίσει να αποκτά φανατικούς θαυμαστές και να αποσπά σημαντικό "μερίδιο αγοράς" από "παραδοσιακά" αιθέρια έλαια όπως το λεμόνι, το λεμονόχορτο, το πορτοκάλι και το μανταρίνι.

H Εξωτικη Λουίζα (May Chang) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Litsea Cubeba. Το αιθέριο έλαιο του May Chang ή Εξωτικής Λουίζας προέρχεται από απόσταξη των καρπών του φυτού και έχει ένα ευώδες, φρουτένιο άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο της Εξωτικής Λουίζας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, τονωτικό, στυπτικό, θερμαντικό, για την καταπολέμηση της ακμής και την εξισορρόπιση του λιπαρού δέρματος. Οι έντονες "νότες" του δίνουν "ζωντάνια" και φρεσκάδα σε όλα τα καλλυντικά, καθώς και στα σαπούνια.

Το αιθέριο έλαιο του May Chang συνδυάζεται πολύ καλά με: βασιλικο,περγαμόντο,γερανι,πιπεροριζα,γιασεμι, λεβάντα, λεμονι, νερολι,πορτοκαλι, πτι γκρέιν, υλανγκ υλανγκ, ροδόξυλο, τριαντάφυλλο και δεντρολίβανο.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Κυπαρίσσι (Cypress) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Cupressus sempervirens
€ 15,60
Μαύρο Πιπέρι (Black Pepper) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body piper ni grum
€ 47,60
Κορίανδρος Πόσιμος 10ml Terpenic Labs coriandrum savitium
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή