Λευκόδεντρο (Cajeput) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1481
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Indonesia
Βάρος 10 ml
Ονομασία melaleuca cajuputi
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901593
Το Λευκόδεντρο (Cajeput), λατινική ονομασία Melaleuca Cajuputi είναι ένα αειθαλές, μεσαίο έως δέντρο της οικογένειας Myrtaceae, ιθαγενές στη βόρειο Αυστραλία, τη Νέα Γουινέα και την ανατολική Ινδονησία, το οποίο φτάνει σε ύψος τα 35-43m. Οι Αβοριγίνες γνώριζαν από παλιά τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιούσαν τα φύλλα του ως κατάπλασμα για την αναλγητική τους δράση και εισέπνεαν τον ατμό τους για τη θεραπεία λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.

Το αιθέριο έλαιο του Λευκόδεντρου ή Cajeput εξάγεται από τα φύλλα και τους βλαστούς του φυτού με την τεχνική της απόσταξης ατμού και έχει ανοικτό κίτρινο χρώμα και ένα γλυκό, βοτανικό, έντονο άρωμα που θυμίζει καμφορά. Συνδυάζεται εξαιρετικά με Δεντρολίβανο, Έλατο, Καμφορά, Κυπαρίσσι, Λεμόνι, Περγαμόντο.
Το αιθέριο έλαιο Cajeput της εταιρίας Ethereal Nature είναι ένα ξεχωριστό προϊόν με αξιοσημείωτη θεραπευτική δράση. Συμβάλλει στην ίαση ποικίλων αναπνευστικών παθήσεων, κρυωμάτων, αλλά και του βήχα, καθώς και στην καταπολέμηση των ρινικών μολύνσεων, της φαρυγγίτιδας και της ιγμορίτιδας.

Επιπλέον, ενδείκνυται για παθήσεις του ουροποιητικού, όπως κυστίτιδες και ουρολοιμώξεις, ενώ λειτουργεί και ως αντισηπτικό - καταπραΰνει ερεθισμούς από τσιμπήματα εντόμων - αντισπασμωδικό - ηρεμεί το σώμα από μυϊκούς και ρευματικούς πόνους - αλλά και παυσίπονο. Τέλος, χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και την εξάλειψη των πανάδων και των κηλίδων. Σε ψυχολογικό επίπεδο, βοηθάει στη συγκέντρωση, καθαρίζει το μυαλό, ενώ βελτιώνει και τη διάθεση.
Προσοχή! Σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος .

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Ελίχρυσος (Everlasting ) 5% σε Τζοτζομπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body helichrysum angustifolia
€ 9,90
Άνηθος (Dill Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Anethum graveolens
€ 7,90
Λεβάντα Bio Ελληνική 10ml Verdus BioHerbs
€ 9,90
Ρίγανη 12ml Αmygdalea Oreganum Officinale
€ 8,90
Μάραθος Γλυκός 10ml Terpenic Lab foeniculum vulgare mill
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή