Λεβάντα Οργανική Π.Ο.Π (Lavender) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1815
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Wales
Ονομασία Lavandula angustifolia
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901586
Η Λεβάντα (Lavender) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Lavandula Angustifolia. Το αιθέριο έλαιο της Λεβαντας προέρχεται από απόσταξη των ανθών της και έχει ένα γλυκό δροσερό άρωμα. H συγκεκριμένη οργανική λεβάντα προέρχεται από την διάσημη για την λεβάντα της περιοχή του Carshalton στην Ουαλία. Θεωρείται η κορυφαία ποικιλία λεβάντας παγκοσμίως (ανώτερη κι από τις γαλλικές ποικιλίες) και παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.Ο.Π). Το άρωμα της είναι μεθυστικό και αναζωογονητικό και πραγματικά θα σας συναρπάσει

Το αιθέριο έλαιο της Λεβαντας χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, για να διώχνει την ένταση, να μειώνει το άγχος, να απαλύνει τους μυϊκούς πόνους, να θεραπεύει μολύνσεις και να εναρμονίζει τις αισθήσεις. Το αιθέριο έλαιο της Λεβαντας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αυπνίες, για τη φροντίδα του δέρματος σε κοψίματα και πληγές, για πονοκέφαλο, θλίψη, έλκος, ακμή, δερματίτιδα και φλεγμονές.

Το αιθέριο έλαιο της Λεβαντας συνδυάζεται πολύ καλά με : citrus, cedarwood, clove, clary sage, pine, geranium, vetiver, patchouli.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Λεμόνι Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus limonum
€ 7,90
Λεβάντα 12ml Amygdalea Lavandula angustifolia
€ 9,90
Μαύρο Πιπέρι Bio 5ml Πόσιμο Terpenic Labs piper ni grum
€ 9,90
Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus bergamia
€ 19,60
Κορίανδρος (Coriander Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body coriandum sativum
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή