Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body

€ 19,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1967
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 50 ml
Προέλευση Ivory Coast
Ονομασία citrus bergamia
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900923
Το Περγαμoντο (BERGAMOT) είναι η κοινή ονομασία του φυτού Citrus Bergamia . Το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας του φρούτου και έχει ένα γλυκό φρουτένιο άρωμα.

Στην αρωματοθεραπεία το Περγαμόντο θεωρείται πως περιορίζει το άγχος. Το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση κατάθλιψης, στρες, φοβιών, υστερίας, ανορεξίας, ψωρίασης και εκζέματος.

Το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου συνδυάζεται πολύ καλά με: Black Pepper, Clary Sage, Cypress, Frankincense, Geranium, Jasmine, Mandarin, Nutmeg, Orange, Rosemary, Sandalwood, Vetiver Ylang-ylang.

Δοκιμάστε τις ακόλουθες "συνταγές" με το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου:

Για τη μείωση του εκνευρισμού και της πίεσης που μας δημιουργεί η καθημερινότητα: Αναμείξτε σε ίσες αναλογίες αιθέριο έλαιο Περγαμόντου, Χαμομηλιού και Γλυκού Πορτοκαλιού.

Για την αντιμετώπιση αρνητικών συναισθημάτων καθώς και της αίσθησης της απελπισίας: Αναμείξτε 3 μέρη αιθέριου έλαιου Περγαμόντου, με 2 μέρη Γλυκού Πορτοκαλιού και 1 μερος Νερολι.

Αν πάλι νοιώθετε νευρικοί και ευερέθιστοι: Αναμείξτε 3 μέρη αιθέριου έλαιου Λεβάντας, με 2 μέρη Νερολι και 1 μέρος Περγαμόντου.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την δοσολογία και τον τρόπο παρασκευής του blend σας, αλλά και για την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Κυπαρίσσι Άγριο (Άρκευθος-Juniperberry) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Juniperus communis
€ 8,90   € 5,90
Νέρολι (Neroli) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus aurantium
€ 39,60
Υλάνγκ Υλάνγκ (Ylang Ylang) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Cananga odorata
€ 39,50
Κατραφέι (Katrafay) 5ml Mira cedrelopsis grevei
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή