Ρίγανη Κρήτης Πόσιμη Bio 5ml Bioaroma

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2227
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 5 ml
Ονομασία origanum onites
Προέλευση Hellas (Crete)
Η Ρίγανη είναι η κοινή ονομασία του φυτού Oreganum Onites. Το αιθέριο έλαιο της Ρίγανης προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του συγκεκριμένου φυτού το οποίο είναι διαφορετικό από την κοινή ρίγανη. Έχει έντονο χαρακτηριστικό άρωμα και συχνά αποκαλείται ριγανέλαιο .Το αιθέριο έλαιο της ριγανης περιέχει τις ουσίες καρβακόλη και θυμόλη οι οποίες του προσδίδουν μικροβιοκτόνο δράση.

Το αιθέριο έλαιο Ρίγανης χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία κυρίως για να καταπολεμήσουμε αναπνευστικά προβλήματα όπως άσθμα, βρογχίτιδα και βήχα. Είναι επίσης γνωστή η ισχυρή αντιϊική, αντιβακτηριακή, αντιμυκητιακή και αντιπαρασιτική δράση του.

Το αιθέριο έλαιο Ρίγανης συνδυάζεται πολύ καλά με : Θυμάρι,Μοσχοκάρυδο, Λευκόδεντρο, Πεύκο, Τειόδεντρο.

H Ρίγανη Κρήτης θεωρείται μία από τις καλύτερες του κόσμου (ίσως και η καλύτερη). Είναι σαφώς ακριβότερη από ανταγωνιστικά προϊόντα που προέρχονται από την Ιταλία, το Μαρόκο και τη Τυνησία - είναι όμως 100% Ελληνική.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Γεράνι Bourbon Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs
€ 27,90
Μαύρο Πιπέρι 50ml piper ni grum
€ 47,60
Άγρια Μέντα (Φλισκούνι) 10ml Mentha arvensis
€ 4,50
Φασκομηλο 5ml IkariaNature
€ 12,90
Σιτρονέλα 10ml cymbopogon nardus
€ 4,40   € 3,00
Επιστροφή στην κορυφή