Υλάνγκ Υλάνγκ I 10ml

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2377
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Comores
Ονομασία Cananga odorata
Ημερομηνία λήξης 10-2024
Το Υλανγκ-Υλανγκ I (Ylang- ylang) ή αλλιώς Κανάκα είναι η κοινή ονομασία του φυτού Cananga Odorata. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ I προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό , λουλουδένιο άρωμα. To Υλάνγκ-Υλάνγκ I πρόκειται για το αιθέριο έλαιο πού αποστάζεται αμέσως μετά το Ylang Υlang Extra και είναι ανώτερης ποιότητας από το απλό Ylang Ylang. Επιπλέον το υλανγκ-υλανγκ I παράγεται από μία εξαιρετική ποικιλία προερχόμενη από τις Κομόρες.

Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ θεωρείται κορυφαίο αφροδισιακό, φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές , βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης, την μείωση του στρες, είναι χαλαρωτικό και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, θεραπεύει τον θυμό και τις φοβίες, ιδιαίτερα χρήσιμο για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος, για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας, φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ συνδυάζεται πολύ καλά με : jasmine, bergamot, rose, citram.

Αν σας αρέσουν το Υλανγκ-Υλανγκ και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε και το ανθονερο Υλανγκ Υλανγκ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο (στα Αγγλικα) για χρήσεις του Υλανγκ Υλανγκ εδώ

Δείτε επίσης

Αγιόκλημα Absolute 10ml Lonicera caprifolium
€ 79,90
Άνηθος Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs Anethum graveolens
€ 11,90
Ρόδο 5% σε Σταφυλέλαιο 50ml rosa centifolia
€ 34,90
Άγριο Κυπαρίσσι (Άρκευθος) Juniperus communis
€ 8,90   € 4,90
Γλυκάνισο 10ml illicium verum
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή