Νεράτζι (Orange Bitter) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 4,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2582
Είδος Αιθέρια Έλαια
Προέλευση Vietnam
Βάρος 10 ml
Ονομασία citrus aurantium var. amara
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901357
Το πικρό Πορτοκάλι (Citrus aurantium) ή αλλιώς Νεράντζι, της οικογένειας Rutaceae, είναι ένα αειθαλές δέντρο με σκούρα πράσινα, γυαλιστερά φύλλα και λευκά άνθη. Το Νεράντζι έχει ένα δροσιστικό άρωμα, κάτι μεταξύ πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ. Το αιθέριο έλαιο Νεραντζιού προέρχεται από τον εξωτερικό φλοιό του πορτοκαλιού. Από τα αρωματικά, λευκά άνθη του φυτού παράγεται το αιθέριο έλαιο γνωστό με το όνομα Νερολί, το οποίο επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το Sensities.

To αιθέριο έλαιο του Νεραντζιού έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Τονώνει και απότοξινώνει το δέρμα και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη θεραπεία της ακμής αλλά και την περιποίηση του ώριμου, ξηρού και ερεθισμένου δέρματος. Χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής των ανδρών. Επιπλέον, έχει ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη αλλά και την ταχύτερη ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Συστήνεται για τη θεραπεία της χρόνιας βρογχίτιδας, καθώς απότελεί ένα φυσικό φάρμακο που δεν ερεθίζει τα νεφρά. Δρα ως απότοξινωτικό για ολόκληρο τον οργανισμό και κυρίως το πεπτικό σύστημα.

Ρυθμίζει την όρεξη και βοηθά ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δυσπεψίας και δυσκοιλιότητας. Το αιθέριο έλαιο του Νεραντζιού έχει επίσης την ιδιότητα να ισορροπεί τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθά το νου να βρίσκεται σε εγρήγορση και αυξάνει την ικανότητα της εστίασης και της προσοχής. Παράλληλα, απόμακρύνει την περιττή νευρομυϊκή ένταση και ανακουφίζει τον οργανισμό από το στρες.

Το αιθέριο έλαιο του πικρού Πορτοκαλιού συνδυάζεται καλά με άλλα εσπεριδοειδή, καθώς επίσης με Σανταλόξυλο και Γεράνι.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Θυμάρι (Thyme) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Thymus Vulgaris
€ 19,60
Γαρυφαλλο Φυλλο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs eugenia caryophyllus
€ 8,90
Βασιλικός (Basil) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body ocimum basilicum
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή