Ροζαλίνα 10ml

€ 59,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2587
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Australia
Ονομασία melaleuca ericifolia
Ημερομηνία λήξης 10-2021
Το αιθέριο έλαιο Rosalina προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του δέντρου με την επιστημονική ονομασία Melaleuca ericifolia, το οποίο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το Τεϊόδεντρο. Φτάνει τα 9 μέτρα ύψος, είναι ανθεκτικό σε σκληρές καιρικές συνθήκες και ενδημεί στις παράκτιες περιοχές της Αυστραλίας. Το είδος αυτό περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1797 απο τον Βρετανό βοτανολόγο James Edward Smith, αλλά χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια από τους ιθαγενείς της Αυστραλίας, οι οποίοι είχαν ανακαλύψει την απολυμαντική του δράση. Το αιθέριο έλαιό του έχει ένα ήπιο, γλυκό, ξυλώδες άρωμα, που μοιάζει με το άρωμα του τριαντάφυλλου.

Το αιθέριο έλαιο Rosalina περιέχει σημαντική ποσότητα λιναλοόλης (35-55%), η οποία το καθιστά ένα χρήσιμο απολυμαντικό και ένα ήπιο, φυσικό φάρμακο κατά των λοιμώξεων. Συνήθως συστήνεται για τη θεραπεία των βακτηριακών λοιμώξεων, τις μυκητιάσεις, τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, καθώς και ως τοπικό αντισηπτικό σε περιοχές του δέρματος που χρειάζονται απολύμανση. Είναι κατάλληλο για δέρματα με εκδορές, γδαρσίματα, ερεθισμούς ή ακμή, καθώς απολυμαίνει χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα ήπιο αντισηπτικό καθαρισμού για τα χέρια των παιδιών. Βοηθά στην ρινική και αναπνευστική αποσυμφόρηση, όταν εισπνέεται, ή όταν χρησιμοποιείται ως λάδι για μασάζ στην περιοχή του άνω θώρακα.

Το άρωμα του αιθερίου ελαίου Rosalina επηρεάζει κυρίως την ψυχική κατάσταση των συνεσταλμένων ατόμων, δίνοντας τους το θάρρος που τους λείπει. Βοηθά τους ανθρώπους να εκφραστούν και να κερδίσουν την εκτίμηση που τους αξίζει. Επιδρά ιδιαίτερα σε εκείνους που διστάζουν να προβάλλουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, δημιουργώντας την αίσθηση της ασφάλειας που θα τους επιτρέψει να αποκαλυφθούν.

Το αιθέριο έλαιο Rosalina συνδυάζεται πολύ καλά με Λεμόνι, Τεϊόδεντρο, Μέντα και Μυρτιά.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Πεύκο 50ml pinus sylvestris
€ 12,80
Γαρδένια Absolute 10ml gardenia jasminoides
€ 44,90
Ροδόξυλο 10ml aniba rosaedora
€ 6,90
Κορίανδρος 10ml coriandum sativum
€ 5,90
Βετιβέρια 10ml vetiveria zizanoides
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή