Μπούχου (Buchu) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 39,90 € 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3004
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Ονομασία agathosma betulina
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902743
Προέλευση United Kingdom
Το αιθέριο έλαιο buchu προέρχεται από το φυτό με τη λατινική ονομασία Agathosma betulina, το οποίο φύεται στην Νότια Αφρική. Από τα ξερά του φύλλα και με την μέθοδο της απόσταξης (steam distillation), εξάγεται το πολύτιμο αιθέριο έλαιο.

Το έλαιο buchu έχει γλυκόπικρο άρωμα που συνδυάζει τόνους μέντας, καμφοράς και μαύρου φραγκόσυκου. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα ως ενισχυτικό γεύσης (FDA part 172, Subpart F--Flavoring Agents). Αφέψημα των φύλλων του χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της πέψης και την αντιμετώπιση του τυμπανισμού, την ανορεξία, τη ναυτία και τους πονοκεφάλους. Θεωρείται διουρητικό και αποτοξινωτικό και συμβάλει στη καταπολέμηση των ουρολοιμώξεων.

Σε αρκετές συνταγές αρωματοθεραπείας θα βρείτε το αιθέριο έλαιο Buchu ως συστατικό σε προϊόντα μασάζ – ειδικά για την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών πόνων και των πόνων της αρθρίτιδας. Χρησιμοποιείται ακόμη για τη περιποίηση μελανιών και πρηξιμάτων αλλά και ως τοπικό αντισηπτικό. Θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό εντομοαπωθητικό.

Στα Sensities προτείνουμε το αιθέριο έλαιο Buchu να μην χρησιμοποιείται σε προϊόντα αρωματοθεραπείας καθώς κάποια από τα συστατικά του θεωρούνται τοξικά. Το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες αρωματοποιούς και από εταιρίες παρασκευής εντομοαποθητικών προϊόντων.

Το αιθέριο έλαιο Buchu πωλείται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες και δεν μπορεί να παραγγελθεί μέσω του e-shop μας, χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας μας.

Δείτε επίσης

Φασκόμηλο Ισπανικό Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs salvia lavandulifolia
€ 11,90
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Υλάνγκ Υλάνγκ (Ylang Ylang) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Cananga odorata
€ 7,90
Om Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Λαντάνα 5ml Mira lantana camara
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή