Καταπολέμηση Άγχους (Anxiety Blend) 10ml Nature & Body

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3008
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903849
Προέλευση United Kingdom
Το Anxiety Relief αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει τον περιορισμό του άγχους και της έντασης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να είναι σε "χαλαροί" και ήρεμοι κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των δραστηριοτήτων τους.

Το Anxiety Relief μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας(aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους έχουν να εκτελέσουν σημαντικές δραστηριότητες οι οποίες τους αγχώνουν όπως είναι λ.χ. η συμμετοχή σε εξετάσεις, η επίσκεψη στον οδοντίατρο ή την εφορία, ένα ταξίδι με αεροπλάνο, αλλά και σε όσους εργάζονται κάτω από συνθήκες έντονης "πίεσης" ή γενικότερα βιώνουν μία πολύ αγχωτική καθημερινότητα. κ.ο.κ. Το Anxiety Relief μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι (σε καυστήρα) προκειμένου να φέρει οικογενειακή ηρεμία ή στο γραφείο όταν υπάρχουν deadlines και έντονοι ρυθμοί εργασίας. Σε όλες δηλαδή τις περιπτώσεις όπου απαιτείται η μείωση των ρυθμών και η επαναφορά της ηρεμίας και της αυτοκυριαρχίας.

Το Anxiety Relief στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Λεβάντα που θεωρείται πως καταπολεμά την ένταση και τη θλίψη, το Περγαμόντο που καταπολεμά τη νευρικότητα και το άγχος, το Ιεροβότανο το οποίο είναι γνωστό πως επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα καταπολεμόντας την κατάθλιψη και το stress και το Λιβάνι το οποίο συμβάλει στην επίτευξη εσωτερικής γαλήνης και στην "ηρεμία του μυαλού".

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Anxiety Relief απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή