Επίτευξη Στόχων (Μotivation Blend) 10ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3009
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903818
Προέλευση United Kingdom
Το Motivation Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την προσωπική υποκίνηση και την επίτευξη αποτελεσμάτων, σε περιόδους που υπάρχει ανάγκη για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων και στόχων.

Το Motivation Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα (aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους αισθάνονται πως χρειάζονται μία επιπλέον βοήθεια για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, όπως είναι λ.χ. η απώλεια βάρους, η διακοπή του καπνίσματος, η αλλαγή του τρόπου διατροφής, η μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ, η έναρξη ενός προγράμματος συστηματικής εκγύμνασης κ.ο.κ. Ενδέχεται βέβαια να συμβάλει στην επίτευξη και πιο μεσοπρόθεσμων στόχων όπως είναι λ.χ. η δημιουργία περισσότερου χρόνου για την οικογένεια, η μείωση των ωρών απασχόλησης, η ορθολογικοποίηση των ατομικών δαπανών κτλ.

Το Motivation Blend μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μία "καθημερινή ρουτίνα" υπενθύμισης της ανάγκης επίτευξης των στόχων - και σε αυτή τη περίπτωση έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το Motivation Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τον Μάραθο που θεωρείται πως ενισχύει την αίσθηση της αυτοπεποίθησης, το Ρωμαϊκό Χαμομήλι που εκτός από τη χαλαρωτική του δράση θεωρείται πως συμβάλει και στη καταπολέμηση του φόβου, τη Μέντα η οποία βοηθάει στο να παραμένει κανείς "focused" και να έχει "καθαρό μυαλό" και το Υλανγκ Υλανγκ το οποίο θεωρείται πως συμβάλει στη δημιουργία έμπνευσης και στην πραγματοποίηση της.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Motivation Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Απώθηση Σκόρων (Moth Away Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Ηρεμία Σκύλων (Doggy Calm Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Διαλογισμός (Meditation Blend) 10ml Nature & Body
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή