Δημιουργικότητα (Creativity Blend) 10ml Nature & Body

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3012
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903771
Προέλευση United Kingdom
Το Creativity Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την υποκίνηση της δημιουργικότητας. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να είναι ιδιαίτερα "αποτελεσματικοί" σε επαγγέλματα και δραστηριότητες των οποίων η επιτυχία στηρίζεται στη πρωτοπορία και τη δημιουργικότητα.

Το Creativity Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας (aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους απασχολούνται σε τομείς όπως είναι η διαφήμιση, οι εικαστικές τέχνες, η συγγραφή δοκιμίων, το θέατρο, η μουσική, η παιδική απασχόληση, η μαγειρική κ.ο.κ. Σε όλες δηλαδή τις περιπτώσεις όπου απαιτείται η μέγιστη δημιουργικότητα, φαντασία και η παραγωγή "φρέσκων" και πρωτότυπων ιδεών.

Το Creativity Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τον Κορίανδρο ο οποίος θεωρείται πως προάγει την ελεύθερη έκφραση ιδεών και ενθαρύνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, τη Δάφνη η οποία θεωρείται πως χαρίζει έμπνευση και αποκαλείται συχνά και "αιθέριο έλαιο των ποιητών", το Πεύκο το οποίο καθαρίζει την ατμόσφαιρα και επιτρέπει την "γέννηση" νέων ιδεών και τη Μέντα η οποία βοηθάει στο να παραμένει κανείς "focused" και να έχει "καθαρό μυαλό".

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Creativity Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή