Παράσιτα Σκύλων (Doggy Bugs Blend) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3124
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903863
Προέλευση United Kingdom
Το Doggy Bugs αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων, που σκοπό έχει την απώθηση ενοχλητικών εντόμων που απασχολούν τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

Το Doggy Bugs μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί τοποθετούμενο στα pendants για σκυλάκια, είτε απευθείας στο λουράκι του σκύλου, είτε ως ενισχυτικό συστατικό σε σαμπουάν, είτε ως συστατικό για την παρασκευή homemade εντοαπωθητικού σπεϋ.

Το Doggy Bugs στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Σιτρονέλα που θεωρείται πως απωθεί τα κουνούπια, τις μύγες και τους ψύλλους, το Λεμονόχορτο που θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά των τσιμπουριών, τη Λεβάντα η οποία θεωρείται πως είναι αποτελεσματική για ψύλλους και τσιμπούρια και το Γεράνι το οποίο θεωρείται εντομοαπωθητικό και ιδιαίτερα χρήσιμο στην απώθηση της σκνίπας.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Doggy Bugs, απλά ρίξτε 2-3 σταγόνες σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας του τετράποδου φίλου σας και στη συνέχεια προσαρμόστε το στο κολάρο του. Εναλλακτικά ενισχύστε το σαμπουάν του σκύλου σας, προσθέτοντας περίπου 15 σταγόνες σε ένα μπουκάλι σαμπουάν των 100ml. Μπορείτε να φτιάξετε και ένα σπρεϋ με τον ακόλουθο τρόπο. Προσθέστε 15 σταγόνες από το Doggy Bugs σε ένα κουταλάκι της σούπας (περίπου 15ml) Φυτικής Γλυκερίνης. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα σας σε 150ml νερού.

Τα αιθέρια έλαια που περιέχει το Doggy Bugs γίνονται δεκτά από τους περισσότερους σκύλους και δεν προκαλούν αλλεργίες στους τετράποδους φίλους μας. Στα περισσότερα σκυλάκια μάλιστα αρέσουν. Παρόλα αυτά αν παρατηρήσετε έντονη αντίδραση από το σκυλάκι σας, τότε θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση τους. Έχουν και τα σκυλάκια τα ... γούστα τους.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή