Ηρεμία Σκύλων (Doggy Calm Blend) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3125
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903825
Προέλευση United Kingdom
Σύμφωνα με στατιστικές, το 20-35% των σκύλων αντιμετωπίζουν διαταραχές που οφείλονται σε παράγοντες όπως είναι το άγχος του αποχωρισμού (σκυλάκια που μένουν μόνα στο σπίτι), ο φόβος και η ανασφάλεια (λ.χ. έντονη αντίδραση σε θορύβους), η επιθετικότητα κ.ο.κ. Οι διαταραχές αυτές οφείλονται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη ηρεμίας και εκφράζονται με διάφορους τρόπους, όπως είναι λ.χ. η καταστροφή αντικειμένων, το διαρκές γαύγισμα, η απομόνωση κτλ. Το Doggy Calm αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων, που σκοπό έχει την επίτευξη ηρεμίας των μικρών τετράποδων φίλων μας.

Το Doggy Calm μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί τοποθετούμενο στα pendants για σκυλάκια, είτε απευθείας στο λουράκι του σκύλου, είτε στο σημείο που συνήθως κάθεται το σκυλάκι.

Το Doggy Calm στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τo Περγαμόντο που θεωρείται πως βελτιώνει τη διάθεση, καταπολεμά τις φοβίες και το άγχος, τη Λεβάντα που θεωρείται πως προκαλεί χαλάρωση και προσφέρει ηρεμία, το Υλανγκ Υλανγκ το οποίο θεωρείται πως λειτουργεί αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του θυμού, της ζήλειας και της επιθετικότητας και τη Ματζουράνα η οποία θεωρείται πως καταπολεμά το συναίσθημα του φόβου και έχει μυοχαλαρωτικές ιδιότητες.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Doggy Calm, απλά ρίξτε 2-3 σταγόνες σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας του τετράποδου φίλου σας και στη συνέχεια προσαρμόστε το στο κολάρο του. Εναλλακτικά τοποθετήστε το pendant στο σημείο στο οποίο συνήθως ξεκουράζεται το σκυλάκι σας - ιδιαίτερα αν υπάρχει θέμα νυχτερινής ανησυχίας.

Τα αιθέρια έλαια που περιέχει το Doggy Calm γίνονται δεκτά από τους περισσότερους σκύλους και δεν προκαλούν αλλεργίες στους τετράποδους φίλους μας. Στα περισσότερα σκυλάκια μάλιστα αρέσουν. Παρόλα αυτά αν παρατηρήσετε έντονη αντίδραση από το σκυλάκι σας, τότε θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση τους. Έχουν και τα σκυλάκια τα ... γούστα τους.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή