Απώθηση Κουνουπιών (Bugs Away Blend) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3138
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Barcode 5200431903740
Προέλευση United Kingdom
Το Bugs Away Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την απώθηση ενοχλητικών, για τον άνθρωπο, εντόμων.

Το Bugs Away μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα pendants καρπού (aromatherapy pendants). Μπορεί ακόμη να αποτελέσει συστατικό κρεμών και εντομοαπωθητικών λαδιών και σπρεϋ.

Το Bugs Away Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Σιτρονέλα που θεωρείται πως απωθεί τα κουνούπια, τις μύγες και τους ψύλλους, τον Ευκάλυπτο Λεμόνι o οποίος θεωρείται πλέον το αποτελεσματικότερο αιθέριό έλαιό κατά των κουνουπιών, λόγω της ουσίας p-menthane-3,8-diol (PMD) που περιέχει, το Θυμάρι το οποίο θεωρείται πως απωθεί τα κουνούπια που μεταφέρουν τον ιό της ελονοσίας και τον Βασιλικό ο οποίος είναι γνωστός από την αρχαιότητα για τις εντομοαπωθητικές ιδιότητες του.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Bugs Away απλά ρίξτε 1-2 σταγόνες στο pendant του καρπού σας ή 2-4 σταγόνες στο Oil Burner σας. Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα Homemade εντομοαπωθητικό λάδι τοποθετόντας 2,0% από το Bugs Away στο έλαιό που χρησιμοποιείτε ως βάση (λ.χ. Αμυγδαλέλαιό). Μπορείτε να φτιάξετε και ένα σπρεϋ με τον ακόλουθο τρόπο. Προσθέστε 25-30 σταγόνες από το Bugs Away σε ένα κουταλάκι της σούπας (περίπου 15ml) Φυτικής Γλυκερίνης. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα σας σε 150ml νερού.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιόυργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Αυτοπεποίθηση (Confidence Blend) 10ml Nature & Body
€ 6,90
Ηρεμία Σκύλων (Doggy Calm Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Διαλογισμός (Meditation Blend) 10ml Nature & Body
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή