Έκρηξη Κίτρου (ΜΑ)

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3161
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Το Citrus Fresh αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την επίτευξη "δροσιάς" και "κλίματος αναζωογόνησης" και φρεσκάδας σε κάθε χώρο.

Το Citrus Fresh μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στoυς αρωματιστές αυτοκινήτου, τους αρωματιστές ντουλάπας ή ακόμη και τους αρωματιστές λαιμού. Πέρα από το δροσερό και ευχάριστο "κιτρώδες" άρωμα, το Citrus Fresh χαρίζει ενέργεια και αναζωογονεί τον οργανισμό.

Το Citrus Fresh στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Το Πορτοκάλι που θεωρείται πως επιδρά θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη διάθεση, το Λεμόνι που έχει αντιβακτηριακή δράση και καταπολεμά την ατονία, το Γκρέϊπφρουτ το οποίο θεωρείται πως διαθέτει αντικαταθληπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες και το Κόκκινο Μανταρίνι το οποίο θεωρείται τονωτικό του νευρικού συστήματος.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Citrus Fresh απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Μπορείτε να φτιάξετε και ένα σπρεϋ χώρου με τον ακόλουθο τρόπο. Προσθέστε 25-30 σταγόνες από το Citrus Fresh σε ένα κουταλάκι της σούπας (περίπου 15ml) Φυτικής Γλυκερίνης. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα σας σε 150ml νερού. Το Citrus Fresh μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές "οικιακές εφαρμογές", ως συστατικό σε μαλακτικά ρούχων, σε σαμπουάν, στο σφουγγάρισμα κ.ο.κ. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Απολύμανση Ατμόσφαιρας (ΜΑ)
€ 5,90
Σωματική Ενέργεια (ΜΑ)
€ 5,90
Απώθηση Κουνουπιών (ΜΑ)
€ 4,90
Απώθηση Σκόρων (ΜΑ)
€ 4,90
Ηρεμία Σκύλων (ΜΑ)
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή