Απολύμανση Ατμόσφαιρας (Room Disinfection Blend) 10ml Nature & Body

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3162
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903733
Προέλευση United Kingdom
Το Room Disinfection Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την απολύμανση της ατμόσφαιρας και τον καθαρισμό της από ιούς και βακτήρια. Το Room Disinfection στηρίζεται στη "μυθική" συνταγή (γνωστή και ως Thieves) που ανακάλυψαν την εποχή του Μεσαίωνα 4 ληστές, των οποίων τα θύματα ήταν όλοι πάσχοντες από πανούκλα.

Το Room Disinfection μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στoυς αρωματιστές αυτοκινήτου, τους αρωματιστές καρπούαρωματιστές λαιμού. Φημολογείται πως η χρήση του συγκεκριμένου μείγματος μπορεί να εξαφανίσει μέσα σε 15-30 λεπτά όλα τα "αερομεταφερόμενα" βακτήρια. Χρησιμοποιείται τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας. Ιδανικό (σε αρωματιστή καρπού ή λαιμού) για όσους εργάζονται σε τομείς υγείας, σε σχολεία, σε δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και για εκείνους που χρησιμοποιούν συχνά μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ο.κ.

Το Room Disinfection στηρίζει τη δράση του σε 5 αιθέρια έλαια. Το Γαρύφαλλο, το Λεμόνι, την Κανέλα, τον Ευκάλυπτο και το Δεντρολίβανο. Το Room Disinfection μπορεί - πέρα των άλλων - να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε καθαριστικά σπιτιού, σε απολυμαντικά σπρεϋ, σε οδοντόπαστες και στοματικά διαλύματα κ.ο.κ.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Room Disinfection απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Μπορείτε να φτιάξετε και ένα σπρεϋ χώρου με τον ακόλουθο τρόπο. Προσθέστε 25-30 σταγόνες από το Room Disinfection σε ένα κουταλάκι της σούπας (περίπου 15ml) Φυτικής Γλυκερίνης. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα σας σε 150ml νερού. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή