Μιχελία (Τσαμπάκα) Absolute

€ 112,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4151
Είδος Αιθέρια Έλαια
Ονομασία michelia champaca
Βάρος 10 ml
Προέλευση India
Ημερομηνία λήξης 10-2024
Το εξωτικό φυτό, γνωστό με την ονομασία Michelia Champaca είναι ένα πολύ ψηλό δέντρο που φύεται στα τροπικά δάση της Ινδίας και γενικότερα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στις περιοχές αυτές θεωρείται ιερό φυτό και καλλιεργείται στους κήπους των ναών. Από τα άνθη του δημιουργείται το πολύτιμο αιθέριο έλαιο με το σαγηνευτικό, αφροδισιακό άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο του φυτού Michelia Champaca αναδύει ένα έντονο, μεθυστικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα που δρα σαν μαγνήτης σε όποιον το μυρίσει. Στην Ινδία πιστεύουν ότι είναι το αγαπημένο άρωμα του Κρίσνα, θεού της αγάπης και του ειδυλλίου και το χρησιμοποιούν σε διάφορα φυλαχτά για να προσφέρει χαρά, απόλυτη αγάπη και αισθησιασμό. Όλα τα μέρη του δέντρου θεωρούνται φάρμακα και χρησιμοποιούνται σε διάφορες θεραπείες.

Η πιο σημαντική συμβολή του στην αρωματοθεραπεία είναι η επίδρασή του στο μυαλό και τα συναισθήματα. Ανακουφίζει από τους πόνους της γέννας και άλλων γυναικολογικών προβλημάτων και έχει κάποιες πολύτιμες ιδιότητες που μπορούν να αναζωογονήσουν τους κουρασμένους ιστούς. Συμβάλει στην αποκατάσταση του δέρματος και μειώνει τα σημάδια του χρόνου. Είναι ένα υπέροχο έλαιο για τη θεραπεία σεξουαλικών προβλημάτων που οφείλονται σε συναισθηματική ψυχρότητα και έλλειψη εμπιστοσύνης. Είναι επίσης εξαιρετικό για όλα τα θέματα που σχετίζονται με άγχος, επαγγελματική εξουθένωση, κατάθλιψη, νευρική και ψυχική εξάντληση. Έχει τη δύναμη να διαλύσει τα σκοτεινά σύννεφα της αρνητικότητας και να δώσει πνοή αισιοδοξίας.
Συνδυάζεται καλά με Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Υλάνγκ Υλάνγκ, Νερολί, Σανδαλόξυλο και άλλα αρώματα λουλουδιών.

Δείτε επίσης

Καρότο 10ml daucus carota
€ 11,90
Μοσχολίβανο (Βενζόη) styrax benzoin
€ 2,90 € 11,90
Αγιόκλημα 5% σε Σταφυλέλαιο Lonicera caprifolium
€ 11,90
Λαντάνα 5ml by Mira lantana camara
€ 4,90
Μύρο 10ml Commiphora myrrha
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή