Γαρύφαλλο (Carnation) Absolute Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 112,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4152
Είδος Αιθέρια Έλαια
Ονομασία dianthus caryophyllus
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΟ 100% - SENSITIES Αιθέρια Έλαια.

Το Γαρύφαλλο, με την επίσημη ονομασία Δίανθος (caryophyllus) παράγει ένα από τα πιο πολύτιμα και περιζήτητα αιθέρια έλαια στον κόσμο. Γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και το ζεστό, μεθυστικό του άρωμα, το αγνό Αιθέριο Έλαιο 100% Γαρύφαλλο προσφέρει μία διάχυτη αίσθηση της γαλήνης που θα σας πλημμυρίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε πάλι τα κέντρα σας.

Τα Γαρύφαλλα είναι από τα λουλούδια που έχουν εμπνεύσει εδώ και αιώνες πολλούς συγγραφείς, ποιητές και κάθε είδους καλλιτέχνες. Καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά στην αρχαία Αίγυπτο πριν από 2.000 χρόνια και είναι σήμερα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο. Στη μυθολογία θεωρούνταν τα αγαπημένα λουλούδια του Δία. Συμβολίζουν την αγάπη, την αγνότητα, την καλή τύχη, την ευγένεια, και την ευγνωμοσύνη. Τα γαρύφαλλα με το γλυκό τους άρωμα, έχουν οριστεί ως το επίσημο λουλούδι της γιορτής της μητέρας.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ένα πέπλο αναζωογόνησης, πολυτέλειας και ζεστής θαλπωρής. Χρησιμοποιήστε το καθαρό αιθέριο Έλαιο 100% Γαρύφαλλο παίζοντας μουσική, ζωγραφίζοντας, γράφοντας ή κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου. Θα σας φέρει σε επαφή με την αισθησιακή σας πλευρά αλλά και με τη διαίσθηση. Μπορεί επίσης να συμβάλλει στη θεραπεία μυϊκών πόνων και εντάσεων, γιατί χαλαρώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Συνδυάζεται καλά με: Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Γκρέιπφρουτ, Λεβάντα, Πατσουλί και

Δείτε επίσης

Σέλινο Πόσιμο 10ml Terpenic labs apium graveolens
€ 9,90
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Μέντα Πόσιμη 5ml Terpenic Labs Mentha Piperita
€ 8,90
Λεβάντα Άγρια η Στοιχιάς (stoechas) Πόσιμη 10ml Terpenic Labs lavandula stoechas
€ 28,90
Επιστροφή στην κορυφή