Γαρύφαλλο Absolute

€ 112,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4152
Είδος Αιθέρια Έλαια
Ονομασία dianthus caryophyllus
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Ημερομηνία λήξης 10-2021
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΟ 100% - SENSITIES Αιθέρια Έλαια.

Το Γαρύφαλλο, με την επίσημη ονομασία Δίανθος (caryophyllus) παράγει ένα απο τα πιο πολύτιμα και περιζήτητα αιθέρια έλαια στον κόσμο. Γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και το ζεστό, μεθυστικό του άρωμα, το αγνό Αιθέριο Έλαιο 100% Γαρύφαλλο προσφέρει μία διάχυτη αίσθηση της γαλήνης που θα σας πλημμυρίσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε πάλι τα κέντρα σας.

Τα Γαρύφαλλα είναι από τα λουλούδια που έχουν εμπνεύσει εδώ και αιώνες πολλούς συγγραφείς, ποιητές και κάθε είδους καλλιτέχνες. Καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά στην αρχαία Αίγυπτο πριν από 2.000 χρόνια και είναι σήμερα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο. Στη μυθολογία θεωρούνταν τα αγαπημένα λουλούδια του Δία. Συμβολίζουν την αγάπη, την αγνότητα, την καλή τύχη, την ευγένεια, και την ευγνωμοσύνη. Τα γαρύφαλλα με το γλυκό τους άρωμα, έχουν οριστεί ως το επίσημο λουλούδι της γιορτής της μητέρας.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ένα πέπλο αναζωογόνησης, πολυτέλειας και ζεστής θαλπωρής. Χρησιμοποιήστε το καθαρό αιθέριο Έλαιο 100% Γαρύφαλλο παίζοντας μουσική, ζωγραφίζοντας, γράφοντας ή κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου. Θα σας φέρει σε επαφή με την αισθησιακή σας πλευρά αλλά και με τη διαίσθηση. Μπορεί επίσης να συμβάλλει στη θεραπεία μυϊκών πόνων και εντάσεων, γιατί χαλαρώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Συνδυάζεται καλά με: Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Γκρέιπφρουτ, Λεβάντα, Πατσουλί και

  Δείτε επίσης

Κύμινο 10ml cuminum cyminum
€ 12,90   € 9,90
Σολιντάγκο ή Χρυσόβεργα by Terpenic Labs solidago canadensis
€ 19,90
Γκρέϊπφρουτ 10ml citrus paradisi
€ 4,90
Γλυκάνισο 10ml illicium verum
€ 3,90
Φασκόμηλο Ισπανικό 10ml Πόσιμο by Terpenic Labs salvia lavandulifolia
€ 11,90
  Επιστροφή στην κορυφή