Αγιόκλημα Absolute (Honeysuckle) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 79,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4859
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία Lonicera caprifolium
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Italy
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902781
Το αγιόκλημα ( Lonicera caprifolium) της οικογένειας Caprifoliaceae, είναι ένας αειθαλής θάμνος που φύεται σε θαμνότοπους και χέρσα ασβεστώδη μέρη σε όλη την Ελλάδα. Τα άνθη του έχουν κιτρινόασπρο χρώμα, ευχάριστη μυρωδιά και χρησιμοποιούνται στην αρωματοποιία και τη φαρμακοποιία.

Το Αγιόκλημα ( HoneySuckle) είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φυτά της ελληνικής φύσης. Το γλυκό του άρωμα βρίσκεται αποτυπωμένο στη μνήμη των αισθήσεων κάθε Έλληνα. Το αναγνωρίζουμε παντού και για το λόγο αυτό χαρίζει την αίσθηση της οικειότητας και της χαλάρωσης. Περιέχει λιναλοόλη, γερανιόλη, αρωμαντεντρένη και ευγενόλη. Διαθέτει ηρεμιστικές και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες και συστήνεται για προβλήματα αϋπνίας, άγχους και νευρομυϊκής υπερέντασης. Λόγω της χαλάρωσης που προκαλεί στο νευρικό σύστημα, πιστεύεται ότι ανοίγει τις πύλες της διαίσθησης και της φαντασίας. Το αιθέριο έλαιο των ανθέων του θεωρείται πολύτιμο στην φαρμακοποιία, καθώς χρησιμοποιείται ως διουρητικό και καταπραϋντικό σε περιπτώσεις στομαχικών διαταραχών.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Βουλγαρίας (Lavender) 10ml Ancient Wisdom Lavandula angustifolia
€ 7,90
Μέντα (Peppermint) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 16,90   € 12,00
Μαύρη Ερυθρελάτη Bio 10ml Terpenic Labs picea mariana
€ 12,90
Θρούμπι 10% Ιωαννίνων 10ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή