Περγαμόντο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5014
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία citrus bergamia
Προέλευση Spain
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553160168
Εταιρεία Terpenic Labs
Το πόσιμο αιθέριο έλαιο Bergamot (Citrus bergamia) της terpiniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, με γλυκό, φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέτει σημαντικές αντισηπτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται με επιτυχία στην καταπολέμηση των μολύνσεων, αλλά και στην ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας του οργανισμού. Είναι ένα έλαιο αναφοράς, για την αντιμετώπιση της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας, της ακμής, του επιχείλιου έρπη, της ψωρίασης, της λεύκης. Επιπλέον, επιδεικνύει σπουδαίες χαλαρωτικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, δρώντας αποτελεσματικά κατά του άγχους και της κατάθλιψης και χαρίζοντας μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ψυχικής ισορροπίας. Χώρα προέλευσης: Ιταλία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Κυπαρίσσι, Γιασεμί, Ylang Ylang, Λεβάντα.
Είναι 100% βιολογικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και από τα παιδιά.
Προσοχή: Το αιθέριο έλαιο Bergamot είναι φωτοευαίσθητο. Σε περίπτωση εξωτερικής χρήσης, να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UV μετά την εφαρμογή.

Συνιστώμενο μείγμα για Λεύκη: Αναμείξτε 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο Bergamot + 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο Καρότο + 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Tea tree + 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Λεμόνι σε 30ml φυτικού ελαίου βάσης τριαντάφυλλο. Εφαρμόστε το μείγμα στην αποχρωματισμένη περιοχή δύο φορές την ημέρα.

Το αιθέριο έλαιο Bergamot ενδείκνυται και για την μαγειρική. Προσθέστε μια σταγόνα αραιωμένη σε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αρωματίστε υπέροχα το ψητό ψάρι.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Κάρδαμo (Cardamom) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body elettaria cardamomum
€ 17,90
Δεντρολίβανο (Rosemary) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body rosmarinus officinalis
€ 4,90
Γαρύφαλλο Φύλλο (Clove Leaf) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body eugenia caryophyllus
€ 4,90
Σανγκουίνι Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus sinensis sanguinelli
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή