Μυρο Πόσιμο 5ml Terpenic Labs

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5015
Είδος Αιθέρια Έλαια
Ονομασία Commiphora myrrha
Προέλευση Spain
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 5 ml
Barcode 8436553172826
Εταιρεία Terpenic Labs
Το μύρο ή σμύρνα είναι μια αρωματική ρητίνη που εκχειλίζεται από το δέντρο “Commiphora Myrrha” ή “πικρό μύρο” της οικογένειας των “Βουρσερακιδών”, δέντρο εγγενές σε Υεμένη, Σομαλία, Ερυθραία και Ανατολική Αιθιοπία.
To αιθέριο έλαιο μύρο λαμβάνεται από την απόσταξη της ρητίνης του δέντρου και έχει αξιόλογες αρετές. Περιέχει το μεγαλύτερο ποσοστό φουρανοειδών (furanoeudesma-1,3-diene) - ισχυρό αναλγητικό, συγγενές με την μορφίνη, το οποίο δρα στους οπιοειδείς υποδοχείς - από οποιοδήποτε άλλο αιθέριο έλαιο.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Myrrh της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αναλγητικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Ενισχύει και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει το σώμα από ιούς, λοιμώξεις και μικροβιακές μολύνσεις, ενώ συμβάλλει και στην τόνωση του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, αλλά και των υπολοίπων οργάνων του σώματος. Λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης εξετάζεται τα τελευταία χρόνια από τη σύγχρονη ιατρική για τη συμβολή του στη θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου, ενώ ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας απέδειξαν ότι το μύρο επηρεάζει υποδοχείς του εγκεφάλου, ασκώντας ισχυρή αναλγητική δράση. Χώρα προέλευσης: Σομαλία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Συνδυάζεται πολύ καλά με: Άρκευθο, Λιβάνι, Γαρύφαλλο, Κυπαρίσσι.
Το αιθέριο έλαιο μύρο θεωρείται ιδανικό για την θεραπεία της ψωρίασης. Αντενδείκνυται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Να μην λαμβάνεται από άτομα που πάσχουν από διαβήτη.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Λεβαντίνη Πόσιμη 10ml Terpenic Labs lavandula burnatii
€ 7,90
Μαύρη Ερυθρελάτη Bio 10ml Terpenic Labs picea mariana
€ 12,90
Μάραθος (Fennel) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body foeniculum vulgare
€ 4,90
Κυπαρίσσι Άγριο (Άρκευθος-Juniperberry) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Juniperus communis
€ 8,90   € 5,90
Ελίχρυσος (Everlasting ) 5% σε Τζοτζομπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body helichrysum angustifolia
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή