Λιβάνι Πόσιμο 5ml Terpenic Labs

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5017
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία boswellia carterii
Προέλευση Ethiopia
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Barcode 8436553172475
Το λιβάνι είναι μια αρωματική ρητίνη που προέρχεται από τον κορμό του δένδρου Boswellia Carteri της οικογένειας Burseraceae, δέντρο εγγενές στη Σομαλία, την Ανατολική Αφρική, την Αραβική Χερσόνησο και την Ινδία. Το αιθέριο έλαιο λαμβάνεται από την απόσταξη της ρητίνης του δέντρου και έχει αξιόλογες αρετές. Οι κύριες αρωματικές ουσίες του είναι: α-πινένιο 22-45%, D-λιμονένιο 6-22%, παρα-κυμένιο 5-12%, δ-3-καρένη 13-25%. Σε μια μελέτη που έλαβε χώρα στην Ταιβάν το 2015 αποδείχθηκε ότι το D-λιμονένιο που εμπεριέχεται στη χημική δομή κάποιων αιθέριων ελαίων μεταξύ των οποίων και το λιβάνι - Frankincense (Boswellia carteri), έχει μεγάλη αντιοξειδωτική δράση και αποτελεί ουσία που συμβάλλει στη μείωση των καρδιαγγειακών παθήσεων και στη βελτίωση της αποδοτικότητας του ύπνου.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Frankincense της εταιρίας terpiniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική θεραπευτική αξία, η οποία αποδίδεται στις αντισηπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις ανοσοενισχυτικές, αντικαταθλιπτικές και τονωτικές ιδιότητές του. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, όπως λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα, ενώ σε μια κρίση άσθματος, συμβάλλει στην επιβράδυνση και εμβάθυνση της αναπνοής επιφέροντας ανακούφιση και χαλάρωση. Επιπλέον, είναι πολύ ευεργετικό για τη θεραπεία του ξηρού δέρματος, καθώς και την επούλωση ελκών και τραυμάτων.

Τέλος, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες, καθώς προάγει τα συναισθήματα της χαλάρωσης, και της ηρεμίας. Χώρα προέλευσης: Αιθιοπία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml
Το αιθέριο έλαιο Frankincense συνδυάζεται πολύ καλά με: Βασιλικό, Μαύρο πιπέρι, Γεράνι, Έλατο (σιβηρικό).

Συνιστώμενο μείγμα για ξηρό δέρμα: Αναμείξτε 5 σταγόνες Λιβάνι + 3 σταγόνες Palmarosa + 2 σταγόνες Καρότο + 2 σταγόνες Λεβάντα + 3 σταγόνες Σανταλόξυλο σε 30ml φυτικού ελαίου βάσης νυχτολούλουδο + σιτάρι + Αβοκάντο (ίσα μέρη) και επαλείψτε μια φορά την ημέρα, το βράδυ.
Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε κατά τους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Λιβάνι (Frankincense) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body boswellia thurifera
€ 14,90
Δάφνη (Bay Leaf) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pimenta racemosa
€ 5,90   € 4,90
Λεβάντα Οργανική 10ml Ancient Wisdom Lavandula angustifolia
€ 16,90
Ρόδο (Rose) 5% σε Σταφυλέλαιο Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body rosa centifolia
€ 34,90
Μέντα Βιολογική (Peppermint) 10ml Ancient Wisdom Mentha Piperita
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή