Γαρυφαλλο Φυλλο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5018
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία eugenia caryophyllus
Προέλευση Spain
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553160274
Εταιρεία Terpenic Labs
Το γαρύφαλλο, λατινική επιστημονική ονομασία Eugenia caryophyllata, είναι το αρωματικό άνθος του δέντρου Συζύγιον το αρωματικόν (Syzygium aromaticum), της οικογένειας των Μυρτακεών (Myrtaceae), δέντρο εγγενές στα νησιά Μολούκες στην Ινδονησία.

Το αιθέριο έλαιο Clove Leaves λαμβάνεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού και το άρωμά του είναι πικάντικο και ζεστό. Οι κύριες αρωματικές ουσίες του είναι: η ευγενόλη 79-81% (Φαινόλες) και το αιθυλ -ευγενύλιο 1-3% (Εστέρας). Έχει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ σύμφωνα με ένα μεγάλο αριθμό ερευνών φαίνεται ότι διαθέτει ισχυρή δράση ενάντια στις λοιμώξεις, κυρίως λόγω της παρουσίας της ευγενόλης.

Το αιθέριο έλαιο Clove Leaves της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σπουδαίες αντιφλεγμονώδεις αντισηπτικές, αναλγητικές, αντιβακτηριακές, σπασμολυτικές, αντιπαρασιτικές και αναισθητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας, της κυστίτιδας, της ιογενούς και βακτηριακής εντεροκολίτιδας, των οδοντικών λοιμώξεων, της ουλίτιδας, των ελκών στο στόμα, του πονόδοντου, των παρασιτώσεων της επιδερμίδας, της ψώρας, της μολυσματικής ακμής, ενώ φαίνεται ότι ανακουφίζει από τα συμπτώματα του έρπη ζωστήρως, του επιχείλιου έρπη, αλλά και της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Χώρα προέλευσης: Ινδονησία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο Clove Leaves συνδυάζεται πολύ καλά με: Salvia hispanica, κοινώς γνωστή ως τσία ή κία, Thyme Linalool, γνωστό και ως Sweet Thym και Κανέλλα.
Προσοχή αν έρθει σε επαφή με το δέρμα είναι πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό (δερμοκαυστικό). Να το χρησιμοποιείτε πάντα αραιωμένο <20%. Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας ή από παιδιά κάτω των 6 ετών.


Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Γαρύφαλλο Φύλλο (Clove Leaf) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body eugenia caryophyllus
€ 17,60
Πατσουλί Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs pogostemon cablin
€ 14,90
Λεμόνι (Lemon) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus limonum
€ 4,20   € 3,00
Μανταρίνι (Mandarin) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Citrus nobilis
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή