Τεϊόδεντρο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5043
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Spain
Ονομασία melaleuca alternifolia
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553171799
Εταιρεία Terpenic Labs
Το Τεϊόδεντρο ή Tea tree, επιστημονική ονομασία Μελαλεύκη η εναλλασόφυλλος (Melaleuca Alternifolia) είναι ένα μικρό δέντρο της βοτανικής οικογένειας των Myrtaceae με φύλλα σε σχήμα βελόνας και κίτρινα, λευκά ή μοβ άνθη, το οποίο ευδοκιμεί στην Αυστραλία, όπου οι φυτείες τσαγιού είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες.

Το αιθέριο έλαιο Tea tree λαμβάνεται από την απόσταξη των φύλλων και των κλαδιών του φυτού και το άρωμά του έχει μία ευχάριστη φαρμακευτική οσμή. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: Terpinen-4-ol 30-48%, και 1,8 cineol <= 15%. Διαθέτει σημαντικές αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές, αντιβιοτικές, αντιοξειδωτικές και ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες ενώ όπως πληροφορούμαστε από πολυπληθείς πηγές, η χρήση του στη λαϊκή ιατρική των Αβοριγίνων ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε ως φαρμακευτικό έλαιο πρώτης ανάγκης, καθώς ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μεγάλο αριθμό λοιμώξεων, αλλά και στη θεραπεία τραυμάτων και δερματικών προβλημάτων.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Tea tree της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική θεραπευτική αξία. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη των λοιμώξεων του αναπνευστικού και την γενικότερη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων, οι οποίες οφείλονται σε βακτηριδιακές και μυκητιακές λοιμώξεις. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια στη γρίπη, τη βρογχίτιδα, την ιγμορίτιδα, την ωτίτιδα, την ουλίτιδα, καθώς και τους νηματοσκώληκες, την καντιντίαση και το πόδι του αθλητή. Χώρα προέλευσης: Αυστραλία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο Tea tree συνδυάζεται πολύ καλά με: Λεβάντα, Γαρύφαλλο, Δενδρολίβανο κινεόλη, Γεράνι, Μοσχοκάρυδο.
Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε κατά τους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης.
Συνιστώμενο μείγμα για οδοντικό απόστημα: 6 σταγόνες Tea tree + 4 σταγόνες Θυμάρι tuianol + 3 σταγόνες Δάφνη + 2 σταγόνες Μέντα. Εφαρμόστε το μείγμα τοπικά με βαμβάκι.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Λιβάνι (Frankincense) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body boswellia thurifera
€ 14,90
Μιχελία (Τσαμπάκα-Champaca) Absolute Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body michelia champaca
€ 112,90
Μανταρίνι Πράσινο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Citrus nobilis
€ 11,90
Λεβάντα Bio Ελληνική 10ml Verdus BioHerbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή