Άνηθος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5044
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία Anethum graveolens
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Hungary
Barcode 8436553160335
Εταιρεία Terpenic Labs
Ο Άνηθος, λατινική επιστημονική ονομασία Anethum graveolens (Άνηθον το βαρύοσμον,) είναι μονοετές φυτό της οικογένειας των Απιίδων (Apiaceae), ιθαγενές της ανατολικής Μεσογείου και της νότιας Ρωσίας. Το ύψος του φτάνει τα 80 εκατοστά και συνήθως καλλιεργείται ως καρύκευμα για τα πολύ αρωματικά φύλλα και καρπούς του.

Το αιθέριο έλαιο Dill λαμβάνεται από την απόσταξη των σπόρων του φυτού και το άρωμά του είναι πικάντικο γλυκό και χαλαρωτικό. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: καρβόνη 28-44%, λιμονένιο 25-50%, α felandreno 1-5%. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Στην αρχαία Ελλάδα άλειφαν με έλαιο άνηθου το σώμα τους οι αθλητές γιατί το θεωρούσαν χαλαρωτικό και τονωτικό των μυών.

Το πόσιμο αιθέριο έλαιο Dill της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σπουδαίες αποσυμφορητικές, βλεννολυτικές χολαγωγικές και χωνευτικές ιδιότητες. Ρυθμίζει την έκκριση των πεπτικών υγρών και της χολής, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους σπασμούς του εντέρου και της μήτρας, καθώς και τη δυσκοιλιότητα, ενώ επιδεικνύει ιδιαίτερα σημαντική δράση κατά της δυσπεψίας. Επιπλέον, καταπολεμά τη βρογχίτιδα, απελευθερώνοντας τους βρόγχους, ενώ φαίνεται ότι δρα χαλαρωτικά στα νεύρα και τους μύες παρέχοντας ήρεμο και ευχάριστο ύπνο. Χώρα προέλευσης:Ουγγαρία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο Dill συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Κόλιανδρο, Δενδρολίβανο camphor και Μανταρίνι.
Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε παιδιά κάτω των 6 ετών, σε ηλικιωμένους ή σε περιστατικά επιληψίας

Συνιστώμενο μείγμα για τη δυσπεψία: Ρίξτε μία σταγόνα ελαίου σε ένα κύβο ζάχαρης 2 φορές την ημέρα.
Μαγειρική χρήση: Σε ψάρια και οστρακοειδή 1 σταγόνα ανά τέσσερα άτομα.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus reticulata
€ 19,60
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Ιεροβότανο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Salvia sclarea
€ 12,90
Ρόδο 2ml Βοῒου Κοζάνης rosa damascena
€ 39,90
Μανταρίνι Πράσινο 10ml Aroflora citrus reticulata blanco
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή