Λεμόνι Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5048
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Spain
Ονομασία citrus limonum
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553160618
Εταιρεία Terpenic Labs
Η λεμονιά, επιστημονική ονομασία, Citrus limon (C. Limonum) είναι ένα είδος μικρού αειθαλούς δέντρου της οικογένειας των Rutaceae. Η προέλευσή της είναι άγνωστη, αν και πιστεύεται ότι αρχικά είχε αναπτυχθεί στο Assam (μια περιοχή στη βορειοανατολική Ινδία ), στη βόρεια Βιρμανία ή την Κίνα.

Το αιθέριο έλαιο Lemon λαμβάνεται από την από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας του καρπού και έχει φρέσκια, ευχάριστη και καθαρή μυρωδιά. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι τα τερπένια : λιμονένιο 60-75%, ουσίες οι οποίες του προσδίδουν ισχυρές αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Το πόσιμο αιθέριο έλαιο Lemon της εταιρίας terpiniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική ανοσοδιεγερτική, νευροτονωτική, αντιβακτηριδιακή και ιοκτόνο δράση. Καθαρίζει με φυσικό τρόπο το σώμα από τις τοξίνες και βοηθά την πέψη. Τονώνει την μικροκυκλοφορία. Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος. Συμβάλλει στην τόνωση και εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος, συνδράμοντας με αποτελεσματικό τρόπο την αντιμετώπιση νευρολογικών καταστάσεων όπως, το άγχος, η νευρικότητα και η αϋπνία, ενώ διαθέτει και ισχυρές αναλγητικές ιδιότητες, δρώντας στην διαδρομή του αλγογόνου ερεθίσματος στον υποθάλαμο. Χώρα προέλευσης: Ισπανία. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο Lemon συνδυάζεται πολύ καλά με: λεβάντα, ευκάλυπτο, νερολί, άρκευθο, χαμομήλι και με άλλα αιθέρια εσπεριδοειδών.

Προσοχή: Το αιθέριο έλαιο Lemon είναι φωτοευαίσθητο. Σε περίπτωση εξωτερικής χρήσης, να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UV μετά την εφαρμογή.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Κυπαρίσσι (Cypress) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Cupressus sempervirens
€ 5,90   € 4,90
Αχιλλέα (Yarrow) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body achillea officinalis
€ 39,90
Κανέλα Φλοιός (Cinnamon Bark) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cinnamomum zeylanicum
€ 9,90
Λεβάντα Οργανική 10ml Ancient Wisdom Lavandula angustifolia
€ 16,90
Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus bergamia
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή