Βενζόη Bio Πόσιμη 10ml Terpenic Labs

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5087
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία styrax tonkinensis
Προέλευση Spain
Barcode 8436553160151
Εταιρεία Terpenic Labs
Η Βενζόη είναι μια αρωματική ρητίνη, η οποία εκλύεται από τομές στον κορμό του δέντρου“ Styrax tonkinensis” της οικογένειας “των Στυρακωδών” (Styracaceae), δέντρο εγγενές στα νησιά Σουμάτρα, τη Java και το Βόρνεο. Η Στύραξ διαθέτει οβάλ, ακέραια, χνουδωτά στο κάτω μέρος φύλλα και λευκά, εύοσμα άνθη, και μπορεί να φτάσει έως και τα 30μ. ύψος.

To αιθέριο έλαιο Βενζόη ή Μοσχολίβανο, όπως αλλιώς είναι γνωστό, λαμβάνεται από την απόσταξη της ρητίνης του δέντρου και έχει ένα μεστό, πλούσιο άρωμα που θυμίζει βανίλια και καραμέλα. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: το βενζοϊκό οξύ 60-80% & το βενζοϊκό becilo 40%, ουσίες με ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση κατά των βακτηρίων, των μυκήτων και των ιών.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Benzoin της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική θεραπευτική αξία, η οποία αποδίδεται στις αντιβακτηριακές,
αντισηπτικές, αποχρεμπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, βακτηριακών ή ιογενών, όπως λαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα, αλλά και τη γρίπη. Είναι ένα έλαιο αναφοράς, για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας, της κνίδωσης, του κνησμού, του εκζέματος, της ακμής, του έρπη και της ψωρίασης. Επιπλέον, είναι πολύ ευεργετικό για τη θεραπεία του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος, καθώς και την επούλωση ελκών, ουλών και τραυμάτων. To πόσιμο αιθέριο έλαιο Benzoin επιδεικνύει επίσης, σπουδαίες ηρεμιστικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, δρώντας αποτελεσματικά κατά του άγχους, της νευρικής υπερέντασης και της κατάθλιψης, ενώ χαρίζει μία μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ψυχικής ισορροπίας. Χώρα προέλευσης: Λάος. Πωλείται σε συσκευασία 10ml.

Το αιθέριο έλαιο Benzoin συνδυάζεται πολύ καλά με: Rosa Damascena, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Αγριοκυπάρισσο.
Προσοχή! Μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε άτομα ευαίσθητα στη βενζοΐνη.

Αποφρακτικά έλκη
Ανακατέψτε 5 σταγόνες Benzoin + 5 σταγόνες Γάλβανο + 5 σταγόνες Ελεμί σε 30ml φυτικού ελαίου βάσης Αγριοτριαντάφυλλο. Εφαρμόστε στο έλκος και στη γύρω περιοχή και καλύψτε με γάζα.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Πτι Γκρεϊν (Νερατζόφυλλο-Petigrain) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus aurantium
€ 5,90   € 4,90
Θυμάρι (Thyme) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Thymus Vulgaris
€ 19,60
Πατσουλί (Patchouli) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pogostemon cablin
€ 8,90   € 6,90
Δυόσμος Άγριος Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 6,90
Μυρτιά (Myrtle) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body myrtus communis
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή