Μαύρο Πιπέρι Bio 5ml Πόσιμο Terpenic Labs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5108
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Spain
Ονομασία piper ni grum
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Barcode 8436553174714
Το Μαύρο Πιπέρι, επιστημονική ονομασία Piper nigrum, είναι ανθοφόρο αναρριχώμενο φυτό της οικογένειας των Πιπεριδών (Piperaceae), το οποίο καλλιεργείται για τους καρπούς του, οι οποίοι συνήθως αποξηραίνονται και χρησιμοποιούνται ως μπαχαρικό και καρύκευμα. Το πιπέρι είναι εγγενές στην Νότια και τη Νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιούνταν στην Ινδική κουζίνα τουλάχιστον από το 2 π.Χ, ενώ στην παραδοσιακή Ινδική ιατρική έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ανακούφιση από τον πονόλαιμο και τον βήχα.

Το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι λαμβάνεται από την απόσταξη του καρπού και έχει ένα δυνατό, ξηρό και πικάντικο άρωμα. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: το β-καρυοφυλλένιο, σε ποσοστό 85-90% και το λιμονένιο, ουσίες με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, τονωτικές και διεγερτικές ιδιότητες.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Pepper Black της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με ισχυρή θεραπευτική δράση. Η ιδιότητά του να προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας το καθιστά ιδιαίτερα ευεργετικό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του πυρετού, του κρυολογήματος και της γρίπης, ενώ η αναλγητική του δράση συμβάλλει στην καταπολέμηση των πόνων στις αρθρώσεις, των μυϊκών πόνων, της αρθρίτιδας και των ρευματισμών. Επιπλέον, το μαύρο πιπέρι τονώνει το κυκλοφορικό, το ανοσοποιητικό και το πεπτικό σύστημα, καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες, διεγείρει την όρεξη, αυξάνει την ερωτική διάθεση, ενώ σε εξωτερική χρήση, συσφίγγει και αναζωογονεί το δέρμα και τα μαλλιά. Τόπος προέλευσης: Τζαμάικα.

Το αιθέριο έλαιο Μαύρο Πιπέρι συνδυάζεται πολύ καλά με: Περγαμόντο, Φασκόμηλο, Λεβάντα, Πιπερόριζα, Grapefruit, Μοσχολέμονο, Ylang Ylang. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Ιεροβότανο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Salvia sclarea
€ 12,90
Δυόσμος Bio 10ml Πόσιμος by Terpenic Labs menta spicata
€ 11,90
Κέδρος Κόκκινος (Cedarwood Virginia) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body juniperus virginiana
€ 4,40
Καμφορά Ξύλο (Ho Wood) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cinnamomum camphora glavescens
€ 4,40
Επιστροφή στην κορυφή