Πορτοκάλι Γλυκό Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5112
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Spain
Ονομασία citrus sinensis
Barcode 8436553160779
Εταιρεία Terpenic Labs
Το πορτοκάλι- επιστημονική ονομασία Citrus sinensis - αποτελεί τον καρπό του ομώνυμου οπωροφόρου, αειθαλούς δέντρου της οικογένειας των Ρουτιδών (Rutaceae), το οποίο έλκει την καταγωγή του από την Ινδία και την Κίνα. Στην Ευρώπη το έφεραν οι Πορτογάλοι περί το 1400 και έκτοτε η καλλιέργειά του έχει εξαπλωθεί σημαντικά σε αρκετές χώρες.

Το αιθέριο έλαιο Orange (sweet) εξάγεται από την απόσταξη του φλοιού του φρούτου και έχει ένα δροσερό, γλυκό και τονωτικό άρωμα. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: τα Σεσκιτερπένια : D- Limoneno (Λιμονένιο) σε πολύ μεγάλο ποσοστό, μία ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική ουσία, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τη δράση των επικίνδυνων για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Orange (sweet) της εταιρίας terpeniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική αντισηπτική, ηρεμιστική, τονωτική του πεπτικού συστήματος και αποτοξινωτική δράση. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των διαταραχών του πεπτικού συστήματος (δυσπεψία), ευεργετικό για τα κρυολογήματα και τη γρίπη και εξαιρετικά ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, τονώνει το κεντρικό νευρικό σύστημα(ΚΝΣ), αντιμετωπίζοντας παράλληλα και προβλήματα που έχουν σχέση με νευρικές εντάσεις, αϋπνία και άγχος. Τέλος, έχει ήπια κερατολυτική δράση προσφέροντας λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα (εξωτερική χρήση). Τόπος προέλευσης: Ισπανία.

Το αιθέριο έλαιο Orange (sweet) αναμειγνύεται πολύ καλά με Λεβάντα, Λεμόνι, Νερολί, Περγαμόντο Σανταλόξυλο. Προσοχή! Ανήκει στα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία (εξωτερική χρήση). Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών της κύησης.
Και μία χρήση που πιθανόν δεν γνωρίζατε: Το αιθέριο έλαιο των φλοιών της πορτοκαλιάς είναι ένα ισχυρό εντομοαπωθητικό.

Δείτε επίσης

Τεϊόδεντρο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs melaleuca alternifolia
€ 9,90
Πορτοκάλι (Orange) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus cinensis
€ 4,00   € 3,00
Τεϊοδεντρο (Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca alternifolia
€ 3,00
Κανέλα Φλοιός (Cinnamon Bark) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cinnamomum zeylanicum
€ 9,90
Υλάνγκ Υλάνγκ (Ylang Ylang) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Cananga odorata
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή