Ρίγανη Μαρόκου Bio Πόσιμη 10ml Terpenic Labs

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5252
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία origanum compactum
Προέλευση Morocco
Barcode 8436553171485
Εταιρεία Terpenic Labs
Η “Ρίγανη Μαρόκου”, επιστημονική ονομασία Origanum compactum είναι ένα αρωματικό, ποώδες, πολυετές, θαμνώδες φυτό της οικογένειας Lamiaceae, ιθαγενές στις χώρες της Μεσογείου και της Κεντρικής Ασίας, με χαμηλή, έρπουσα ανάπτυξη - φτάνει σε ύψος τα 20 cm - σκούρα πράσινα εξαιρετικά αρωματικά φύλλα και μοβ λουλούδια που σχηματίζονται σε συμπαγείς ταξιανθίες

Το αιθέριο έλαιο Origanum compactum λαμβάνεται από την απόσταξη των ανθοφόρων υπέργειων τμημάτων του φυτού και έχει μία ζεστή και πικάντικη οσμή, παρόμοια με αυτή του θυμαριού. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: η θυμόλη και η καρβακρόλη, ουσίες υπεύθυνες για την ισχυρή αναλγητική, τονωτική και αντιφλεγμονώδη δράση του. Επιπλέον, θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιμικροβιακά αιθέρια έλαια, καθώς σύμφωνα με μία εργαστηριακή έρευνα in vitro, του κρατικού πανεπιστημίου Weber, το αιθέριο έλαιο Origanum compactum είχε ποσοστά θανάτωσης 99% έναντι αποικιών του μικρόβιου Streptococcus pneumonia, ενός μικροοργανισμού υπεύθυνου για πλήθος πνευμονικών και αναπνευστικών λοιμώξεων.

To αιθέριο έλαιο Origanum compactum της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Θεωρείται ισχυρότατο στην καταπολέμηση όλων των λοιμώξεων (ιώσεις, βακτηριακές λοιμώξεις, μυκητιάσεις, παρασιτώσεις), σε όποιο σημείο του σώματος και αν εμφανίζονται (αναπνευστικό, γαστρεντερικό, ουρογεννητικό, επιδερμίδα), δρώντας τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση των μυϊκών πόνων και των ρευματισμών, ενώ παράλληλα επιδεικνύει σημαντική τονωτική, θερμαντική και διεγερτική δράση. Χώρα προέλευσης: Μαρόκο.

Το αιθέριο έλαιο Origanum compactum συνδυάζεται πολύ καλά με Λιβάνι, Ευκάλυπτο, Μαντζουράνα, Γαρύφαλλο.
Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας.
Μην το χορηγείτε σε παιδιά κάτω των 6 ετών. Μην το χρησιμοποιείτε απευθείας στο δέρμα (δερμοκαυστικό)

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Άνηθος (Dill Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Anethum graveolens
€ 7,90
Περγαμόντο (Bergamot) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus bergamia
€ 5,90
Σανγκουίνι Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus sinensis sanguinelli
€ 11,90
Λεβαντίνη (Lavandin) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body lavandula × inermedia
€ 3,20
Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus reticulata
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή