Γεράνι Bourbon Πόσιμο 10ml Terpenic Labs

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6563
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση South Africa
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553164579
Εταιρεία Terpenic Labs
Το Πελαγρόνιον Asperum επιστημονική ονομασία Pelargonium asperum cv bourbon είναι ένα από τα 200 είδη πολυετών, παχύφυλλων ποωδών, μέλος της οικογένειας των Γερανιίδων (Geraniaceae). Είναι φυτό εγγενές στο νησί της Ρεϊνιόν, αν και σήμερα καλλιεργείται και σε άλλες χώρες όπως η Μαδαγασκάρη, το Κονγκό, η Αίγυπτος και πολλές χώρες της βόρειας Αφρικής. Από την απόσταξή του παράγεται το εξαιρετικής ποιότητας και πιο ακριβό είδος αιθέριου ελαίου, το Γεράνι Bourbon.

Το αιθέριο έλαιό Geranium Bourbon λαμβάνεται από την απόσταξη των φύλλων του φυτού και έχει ένα βαρύ λουλουδάτο άρωμα που μοιάζει με τριαντάφυλλο συνδυαστικά με κάποιες νότες μέντας, λόγω της μεγαλύτερης βοτανικής του έντασης. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: η κιτρονελλόλη, η λιναλοόλη και η γερανιόλη, ουσίες γνωστές για την ισχυρή αντιβακτηριακή, αντιμυκητιασική, αντισηπτική και τονωτική τους δράση.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Geranium Bourbon της εταιρίας terpiniclabs είναι ένα ξεχωριστό αιθέριο, ένα λάδι εξισορρόπησης τόσο για το μυαλό και το σώμα, όσο και για την ψυχή. Επιδεικνύει εξαιρετικό αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του αναπνευστικού συστήματος (μολύνσεις του στήθους, βρογχίτιδα, καταρροή, βήχα), ενώ θεωρείται ιδανικό και για το κυκλοφορικό, καθώς ενεργοποιεί τη λέμφο προκειμένου να αποβάλλει τις τοξίνες και εξαλείφει την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών και το οίδημα.

Η αιμοστατική του δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ πλούσιες είναι και οι διουρητικές και τονωτικές για το ήπαρ και τα νεφρά ιδιότητές του. Επίσης, είναι ιδανικό για την αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος, καθώς συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων, ενώ φαίνεται ότι δρα βελτιωτικά και σε επιδερμίδες με λιπαρότητα, σπυράκια ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, έλκη, μηκητιάσεις. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την τόνωση του νευρικού συστήματος, καθώς βελτιώνει τη διάθεση, ηρεμεί τον οργανισμό και αναζωογονεί το σώμα και την ψυχή. Τέλος, θεωρείται εξαιρετικό για τον πονοκέφαλο, αλλά και ως εντομοαπωθητικό.

Συνδυάζεται υπέροχα με: λεβάντα, κιτρονέλλα, δενδρολίβανο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κυπαρίσσι, υλανγκ -υλανγκ και με όλα τα εσπεριδοειδή.

Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε τους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης
Blending note: middle.

Δείτε επίσης

Ροδέλαιο Βοῒου Κοζάνης 1% 30ml
€ 19,90
Λεβάντα Bio Ελληνική 10ml Verdus BioHerbs
€ 9,90
Τεϊοδεντρο (Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body melaleuca alternifolia
€ 3,00
Λεβάντα Αλπική (High Alpine Lavender) 10ml Ancient Wisdom Lavandula angustifolia
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή