Γεράνι Bio Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs

€ 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6564
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Egypt
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553160410
Εταιρεία Terpenic Labs
Η Αρμπαρόριζα (επιστημονική ονομασία Pelargonium graveolens) Πελαργόνιον το βαρύοσμον είναι μία πολυετής πόα της βοτανικής οικογένειας Geraniaceae (Γερανιίδες), με γκριζοπράσινα, οδοντωτά, χνουδωτά, με πολύ μεγάλες εγκολπώσεις, εύοσμα φύλλα και ροζ ή μοβ, ερμαφρόδιτα άνθη, η οποία ξεχωρίζει για το πολύ δυνατό άρωμά της, εξ ου και η συχνή της χρήση στην βιομηχανία αρωμάτων αλλά και στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική.

Το αιθέριο έλαιό Geranium (Pelargonium graveolens) λαμβάνεται από την απόσταξη ολόκληρου του φυτού και έχει ένα γλυκό και λουλουδάτο άρωμα με φρουτώδη ένταση. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: η κιτρονελλόλη και η γερανιόλη, ουσίες εξαιρετικά θεραπευτικές, γνωστές για την ισχυρή αντιφλεγμονώδη, στυπτική, αιμοστατική, τονωτική και χαλαρωτική τους δράση.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο Geranium της εταιρίας terpiniclabs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες. Θεωρείται ρυθμιστής του ορμονικού συστήματος, ως εκ τούτου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση δυσλειτουργιών που σχετίζονται με την έμμηνο ρύση, αλλά και με την εμμηνόπαυση, όπως προβλήματα ήπιας κατάθλιψης. Παράλληλα συμβάλλει στην ενεργοποίηση της λέμφου και στην τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος, αναστέλλει την κατακράτηση υγρών, ενώ φαίνεται ότι μειώνει και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Σημαντική είναι η συμβολή του και στον τομέα της δερματολογίας, καθώς θεωρείται ιδανικό για την καταπολέμηση πολλών δερματικών παθήσεων.

Πιστεύεται ότι είναι χρήσιμο στη θεραπεία του εκζέματος, του έρπη και των χιονιστρών, ενώ η επουλωτική του δράση σε συνδυασμό με την δυνατότητά του να συμβάλλει στην εξισορρόπηση της έκκρισης σμήγματος, καθώς και στην προώθηση της ίσης κατανομής της μελανίνης, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων του ακνεϊκού δέρματος, καθώς και στην εξάλειψη σημαδιών και ουλών. Στην αρωματοθεράπεια χρησιμοποιείται για την επαναφορά της συναισθηματικής ισορροπίας και την καταπολέμηση της αρνητικής ενέργειας και του στρες.

Συνδυάζεται υπέροχα με: Άρκευθο, Λεβάντα, Γιασεμί, Περγαμόντο, Σανταλόξυλο.
Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε τους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης

Προϊόν με βιολογική πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε επίσης

Ρόδο Damask 10ml rosa damascena
€ 119,90
Μέντα Πόσιμη 5ml Terpenic Labs Mentha Piperita
€ 8,90
Γαλβανο (Galbanum) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body ferula galbaniflua
€ 19,90
Γαρύφαλλο Ανθός (Clove Bud) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body eugenia caryophyllus
€ 4,90
Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus reticulata
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή