Καρότο Άγριο 5ml IkariaNature

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6618
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Hellas
Ονομασία daucus carota
Το Άγριο καρότο, επιστημονική ονομασία daucus carota είναι ένα μονοετές, ποώδες φυτό που φυτρώνει άγριο σε λιβάδια, αγρούς, χωράφια και ξέφωτα σε όλη τη χώρα. Στο νησί της Ικαρίας το τοπίο το καλοκαίρι είναι διάσπαρτο με τους ψηλούς μίσχους του φυτού που υποστηρίζουν τα όμορφα λευκά λουλούδια του.

Στη κάψα του Αυγούστου, όταν το φυτό είναι στεγνό και η κεφαλή του λουλουδιού γεμάτη από σπόρους, οι άνθρωποι της ikarianature επιλέγουν με προσοχή μέρη όπου το φυτό βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση και προχωρούν στη συλλογή κάθε κεφαλής ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας ένα δρεπάνι. Τα λουλούδια στέλνονται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου από τους σπόρους τους παράγεται το ελαφρά πικάντικο αιθέριο έλαιο του φυτού, ένα πραγματικό αναγεννητικό και αποτοξινωτικό ιάμα για το ήπαρ και τους νεφρούς.

Το αιθέριο έλαιο άγριο καρότο της ikarianature είναι ένα ξεχωριστό προϊόν. Δρα ως ισχυρό τονωτικό του ήπατος και των νεφρών ευνοώντας την αναγέννηση των κυττάρων. Καθαρίζει τα ούρα, καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα, ανακουφίζοντας από τον τυμπανισμό και τους κολικούς, ενώ έχει και έντονη αντιμυκητιακή δράση. Επιπλέον, σημαντικές είναι και οι καλλυντικές του ιδιότητες με γνωστότερες τη σημαντική αντιρυτιδική και αποχρωστική του δράση στην επιδερμίδα.

Η ikarianature είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την περιοχή Ράχες της Ικαρίας, η οποία παράγει υψηλής ποιότητας και μεγάλης θεραπευτικής αξίας αιθέρια έλαια και ανθόνερα από ευεργετικά αυτοφυή φυτά του νησιού.

Τρέφοντας απέραντο σεβασμό προς τη φύση και μεγάλη πίστη στη δύναμη των φυσικών προϊόντων, η εταιρία χρησιμοποιεί τις πλέον φυσικές μεθόδους παραγωγής και υποστηρίζει ένα φυσικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να ανανεώσει και να πολλαπλασιάσει τους πόρους του χωρίς παρέμβαση.

Τα φυτά συλλέγονται με μεγάλη προσοχή με το χέρι από περιοχές όπου το βότανο είναι καλά εδραιωμένο και δεν απειλείται, σε μέγιστο ποσοστό 50% και μεταφέρονται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου με τη σύγχρονη μέθοδο της ατμοαπόσταξης, εξασφαλίζεται η ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.
Άγρια Λεβάντα

Δείτε επίσης

Ρόδο (Rose) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body rosa centifolia
€ 39,60
Μαύρο Πιπέρι (Black Pepper) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body piper ni grum
€ 11,90
Περγαμόντο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus bergamia
€ 14,90
Καμφορά Ξύλο (Ho Wood) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cinnamomum camphora glavescens
€ 4,40
Υλάνγκ Υλάνγκ (Ylang Ylang) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Cananga odorata
€ 39,50
Επιστροφή στην κορυφή