Μείγμα Dren (Μέντα, Παλμαρόζα, Φασκόμηλο) 5ml by Terpenic Labs

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7120
Είδος Αιθέρια Έλαια
Προέλευση Spain
Εταιρεία Terpenic Labs
Βάρος 5 ml
Τονώστε μοναδικά τον οργανισμό σας με το ξεχωριστό DREN, την υπέροχη συνέργεια 3 εξαιρετικά ευεργετικών για το λεμφικό σύστημα, αιθέριων ελαίων, όπως η παλμαρόζα, το φασκόμηλο και η μέντα, με την υπογραφή της Terpenic Labs.

Το λεμφικό μασάζ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό, καθώς αυξάνει τη φλεβική ροή του αίματος και μειώνει τη συσσώρευση της λέμφου στους συνδετικούς ιστούς, με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση του σώματος, τη γενική τόνωση του οργανισμού και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Επιπλέον, ασκεί σημαντική συσφικτική επίδραση, μειώνοντας τη χαλάρωση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από την κούραση και το stress της καθημερινότητας.

Το αιθέριο έλαιο της μέντας με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητική του δράση ανακουφίζει άμεσα τις περιοχές που υπάρχει λεμφοίδημα, ενώ παράλληλα αναζωογονεί τον οργανισμό. Η παλμαρόζα θεωρείται εξαιρετικό τονωτικό του φλεβικού και του λεμφικού συστήματος και σημαντικό αποσυμφορητικό των ιστών. Το φασκομηλο συμβάλλει στην ενεργοποίηση της λέμφου, ενώ παράλληλα αυξάνει και την λειτουργία των αδένων.

Η συνέργεια DREN συνιστάται να αναμειγνύεται σε ένα ποιοτικό λάδι βάσης, σε αναλογία 2%. Η εταιρία προτείνει ως ενδεικνυόμενη βάση το αμυγδαλέλαιο, συστατικό με σημαντικές μαλακτικές, ενυδατικές και τονωτικές ιδιότητες και πλούσια απορροφητική δράση.

Δείτε επίσης

Θυμάρι Θουγιανόλη Πόσιμο 5ml Terpenic Labs Thymus Vulgaris
€ 24,90
Φασκόμηλο (Sage) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body salvia officinalis
€ 23,60
Μανταρίνι Πράσινο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Citrus nobilis
€ 11,90
Ρόδο Damask 10ml rosa damascena
€ 119,90
Λεμονόχορτο Βιολογικό (Lemongrass) 10ml Ancient Wisdom cymbopogon citratus
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή