Μείγμα ''Up'' (λεμόνι, περγαμόντο, μέντα, ευκάλυπτος, κέδρος) 5ml Terpenic Labs

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7121
Είδος Αιθέρια Έλαια
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Βάρος 5 ml
Ξεκινήστε την ημέρα σας με …φουλ ενέργεια με την βοήθεια του αρωματικού ελαίου Up από την εταιρία Terpenic Labs. Φρέσο, δροσερό και ξεσηκωτικό το Up θα ενεργοποιήσει το σώμα και το μυαλό σας στο έπακρο, χωρίς όμως να αποσταθεροποιήσει το νευρικό σας σύστημα, και θα σας χαρίσει μοναδικό σφρίγος και ζωτικότητα.

Μία ξεχωριστή αρωματική συνέργεια που αποπνέει φρεσκάδα και ζωντάνια, βασισμένη σε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και φυσικά βοτανικά αρώματα, όπως λεμόνι, περγαμόντο, μέντα, ευκάλυπτο και κέδρο Ατλαντα που θα διεγείρει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.

Τοποθετήστε μερικές σταγόνες στο diffuser μόλις ξυπνήσετε το πρωί, κατά τη διάρκεια του πρωινού ή ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο, στο δρόμο για τη δουλειά, το σχολείο ή το γυμναστήριο και νοιώστε την ενεργητικότητα να σας κατακλύζει στο λεπτό! Μελετημένο να παρατείνει τα διεγερτικά αποτελέσματα της καφείνης! Επιπλέον, εάν δεν έχετε κοιμηθεί πολύ καλά ή αν έχετε κοιμηθεί πολύ λίγο, θα μετριάσει τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες.

Τα αρωμα των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με την μέντα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της έντασης και του στρες, ανεβάζουν τη διάθεση και αναζωογονούν πνεύμα και σωμα. Ο ευκάλυπτος επιδεικνύει σημαντική τονωτική δράση, ενώ ο κέδρος Ατλαντικού ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική δύναμη και προσφέρει πνευματική διαύγεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.
BIO Lemon, BIO Bergamot, BIO Peppermint, BIO Atlas Cedar και BIO Eucalyptus Globulus.
Προσοχή! Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά.

Δείτε επίσης

Γκρέιπφρουτ Bio Πόσιμο 10 ml Terpenic Labs citrus paradisi
€ 11,90
Πορτοκάλι Βιολογικό (Orange) 10ml Ancient Wisdom citrus cinensis
€ 5,90
Λεμονόχορτο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs cymbopogon flexuosus
€ 7,90
Γκρέϊπφρουτ (Grapefruit) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus paradisi
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή