Μείγμα Euraderm (Βασιλικός, Μύρο) 5ml Terpenic Labs

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7280
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Το Euraderm της Terpenic Labs είναι μία εξαιρετική συνέργεια αποτελούμενη από το έλαιο βασιλικού (Ocimum basilicum) και το έλαιο μύρρο (Commiphora myrrha), δύο ιδιαίτερα ευεργετικά αιθέρια έλαια, τα οποία επιδεικνύουν ισχυρή δράση στην πρόληψη και θεραπεία των πρόσφατα σχηματισμένων ραγάδων που έχουν δημιουργηθεί από την εγκυμοσύνη, τις απότομες αλλαγές στο βάρος,τις ενδοκρινικές αλλαγές ή από εμφυτεύματα μαστού, ενώ παράλληλα θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την ελαστικότητα του δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο βασιλικού (Ocimum basilicum) ως άριστο αντισπασμωδικό χρησιμοποιείται συχνά σε έλαια μασάζ, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ισχυρή ηρεμιστική και αναγεννητική επίδραση στους ιστούς.
Το αιθέριο έλαιο Myrrh (Commiphora myrrha) διαθέτει εξαιρετικές αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αναλγητικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για την πρόληψη της γήρανσης την ενυδάτωση της σκασμένης επιδερμίδας και τη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος.

Η συνέργεια Euraderm συνιστάται να αναμειγνύεται σε ένα ποιοτικό λάδι βάσης, σε αναλογία 2%. Η εταιρία προτείνει ως ενδεικνυόμενη βάση το αμυγδαλέλαιο, συστατικό με σημαντικές μαλακτικές, ενυδατικές και τονωτικές ιδιότητες και πλούσια απορροφητική δράση. Ιδανικό για ξηρό δέρμα.
Χρήση:Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα από το προϊόν στην περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Μόνο για εξωτερική χρήση.
Δεν ενδείκνυται για έγκυες και θηλάζουσες καθώς και για παιδιά κάτω των 4 ετών.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, τους βλεννογόνους και τις ανοιχτές πληγές.

Δείτε επίσης

Μοσχολίβανο (Βενζόη-Benzoin) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body styrax benzoin
€ 3,90
Γκρέϊπφρουτ (Grapefruit) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus paradisi
€ 19,60
Ελίχρυσος (Everlasting ) 5% σε Τζοτζομπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body helichrysum angustifolia
€ 9,90
Νέρολι (Neroli) 10ml by Ancient Wisdom citrus aurantium
€ 89,90
Θυμάρι Βορνεόλη 10ml by Terpenic Labs thymus satureioides
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή