Μείγμα Aix en Provence (Λεβαντίνη, Δεντρολίβανο, Θυμάρι, Ματζουράνα) 5ml Terpenic Labs

€ 6,90 € 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7310
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία Terpenic Labs
Ταξιδέψτε νοερά στους πανέμορφους μοβ αγρούς της Προβηγκίας με τις ολάνθιστες λεβάντες και νοιώστε το ολόδροσο, ανοιξιάτικο άρωμα των λουλουδιών να μπλέκεται με την ευωδιά από τα φασκόμηλα και τα δεντρολίβανα που φυτρώνουν γύρω από τις λίμνες της συνεπαίρνοντάς σας σε μαγικές ονειροπολήσεις.

Το Aix en Provence-Provence της εταιρίας Terpenic είναι μία απολαυστική συνέργεια πέντε μοναδικών αιθέριων ελαίων, ένα υπέροχο μείγμα ξεκούρασης και ανανέωσης του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής.

Η Λεβαντίνη(Lavandula Hybrida) QT: Οξικό Linalyl, linalol:ενδείκνυται για την καταπολέμηση της νευρικότητας, του άγχους και της κατάθλιψης. Το άρωμά της είναι φρέσκο, καθαρό και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η Ματζουράνα (Origanum majorana) QT. Terpinen-4-ol: καταπραϋνει το νευρικό σύστημα, καταπολεμά το στρες και την υπερκινητικότητα, ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης και της αϋπνίας. Επίσης, λόγω της θερμαντικής της επίδρασης, ανακουφίζει τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων. Έχει ένα φρέσκο, εξαιρετικά διεισδυτικό άρωμα, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις κρυολογήματος, καθώς ξεμπλοκάρει τους αεραγωγούς.

Το Θυμάρι Serpol (Thymus serpillum) QT. Lemonelo: έχει πλούσιες αναζωογονητικές ιδιότητες. Βοηθά σημαντικά στην τόνωση του σώματος ενεργώντας στα κέντρα των νευρώνων και προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα καθαρίζει το μυαλό και χαρίζει δύναμη και αποφασιστικότητα.

Το Δενδρολίβανο Cineol(Rosmarinus officinalis) QT. 1.8 cineole: είναι ένα ιδιαίτερα τονωτικό έλαιο. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, σωματικής και πνευματικής, υπερβολικής εργασίας και έλλειψης συγκέντρωσης, καθώς προσφέρει νοητική σαφήνεια και καθαρότητα. Έχει ισχυρό, αναζωογονητικό άρωμα, το οποίο καθαρίζει τον χώρο.

Το Δενδρολίβανο Camphor (Rosmarinus officinalis) QT. καμφορά: διεγείρει το νευρικό σύστημα, ενεργοποιεί το νου και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Είναι ένα εξαιρετικά εξισορροπητικό έλαιο, το οποίο βοηθά να ελέγχουμε τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε περιόδους ανάρρωσης, καθώς η ισχυρή αντισηπτική του δράση δημιουργεί μία φρέσκια και καθαρή ατμόσφαιρα, χωρίς μικρόβια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναμειγμένο με ένα ποιοτικό λάδι βάσης (αμυγδαλέλαιο, βερυκοκέλαιο) ως λάδι μασάζ, ως έλαιο μπάνιου για τόνωση και ξεκούραση, αλλά και ως αρωματικό έλαιο σε ένα διαχύτη.
Αρωματική νότα: Λεβάντα Προβηγκίας.
Προφυλάξεις: Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Δείτε επίσης

Ελίχρυσος (Everlasting) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body helichrysum angustifolia
€ 79,00
Τεϊόδεντρο Βιολογικό (Teatree) 10ml Ancient Wisdom melaleuca alternifolia
€ 7,90
Δάφνη 12ml Αmygdalea pimenta racemosa
€ 10,90
Θρούμπι Ιωαννίνων 5ml Κίτσος
€ 14,90
Σανγκουίνι Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus sinensis sanguinelli
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή