Ραβιντσάρα 10ml Aroflora

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7332
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία cinnamomum camphora cineole
Εταιρεία Aroflora
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 3700471002295
Το αιθέριο έλαιο Ravintsara επιστημονική ονομασία Cinnamomum camphora cineole της εταιρίας Aroflora προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού και έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα και οσμή βοτανική με έντονες νότες ευκάλυπτου. Οι κύριες αρωματικές ενώσεις του είναι τα: Sabinene, 1,8 cineole και α-terpineol, ουσίες με ισχυρές αντι-μολυσματικές, αντι-ιικές, αποχρεμπτικές και νευροτονικές ιδιότητες.

Είναι γνωστό για την ισχυρή του δράση κατά της γρίπης και των ιώσεων, καθώς καταπολεμά ιούς και μικρόβια και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Λόγω των αντικαταρροϊκών και απολυμαντικών του ιδιοτήτων αντιμετωπίζει με επιτυχία τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, όπως ιγμορίτιδα, ρινο-φαρυγγίτιδα, βρογχίτιδα, αλλά και κάθε μορφή ιογενούς λοίμωξης όπως έρπης, λοιμώδης μονοπυρήνωση, έρπης ζωστήρας, οφθαλμικός έρπης ζωστήρας, ιογενείς ηπατίτιδες κλπ., ενώ ως ισχυρό νευροτονωτικό, εξισορροπεί το νευρικό σύστημα, καταπολεμά τη νευρικότητα, χαλαρώνει και διευκολύνει τον ύπνο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λάδι μασάζ αναμειγμένο με ένα ποιοτικό λάδι βάσης (αμυγδαλέλαιο, βερυκοκέλαιο) σε ποσοστό 20 έως 30% ή ως έλαιο διάχυσης για να ανανεώσετε τον αέρα στον χώρο σας, αλλά και για να καθαρίσετε την αναπνευστική οδό.

Το αιθέριο έλαιο ravintsara είναι καλά ανεκτό από το δέρμα, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλή αραίωση ακόμη και σε παιδιά.

Δεν συστήνεται τους 3 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη

Δείτε επίσης

Πορτοκάλι Γλυκό Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus sinensis
€ 6,90
Ρόδο (Rose) 5% σε Τζοτζόμπα 10ml Αιθέριο Έλαιο Nature & Body rosa centifolia
€ 9,90
Πορτοκάλι (Orange) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus cinensis
€ 12,00
Μέντα Πόσιμη 5ml Terpenic Labs Mentha Piperita
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή