Σκόρδο 10ml

Τιμή e-shop:
€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1408
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Spain
Ονομασία Allium sativum
Το αιθέριο έλαιο του Σκόρδου (Garlic) προέρχεται από την επεξεργασία του βολβού του φυτού Allium sativum, του γνωστού μας σκόρδου μέσω απόσταξης ατμού. Το σκόρδο θεωρείται πως προέρχεται από την Κεντρική Ασία στην οποία και χρησιμοποιείται, ως τροφή, από τους νεολιθικούς χρόνους. Το σκόρδο διαδόθηκε σε ολόκληρο το κόσμο και ήταν γνωστό στους Αιγύπτιους, τους Έλληνες και τους Ρωμαίους.

Το σκόρδο αποτελεί το "φαρμακευτικό φυτό" για το οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες έρευνες παγκοσμίως. Πάνω από 1.200 μελέτες και περισσότερες από 700 χημικές αναλύσεις έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Το αιθέριο έλαιο του Σκόρδου θεωρείται πως διαθέτει ισχυρές αντιβιοτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες .

Έχει πολύ δυνατό και χαρακτηριστικό άρωμα. Χρησιμοποιήστε το καλά διαλυμένο, χωρίς να το αναμιγνύεται με άλλα αιθέρια έλαια για οποιαδήποτε χρήση. Κυρίως το σκόρδο καίγεται σε συσκευές κάυσης και δεν χρησιμοποιείται σε επαφή με το δέρμα μέσω διαλυτών. Υπάρχουν πληροφορίες οτι διώχνει τους βρυκόλακες αλλά καμία έρευνα δεν το έχει επιβεβαιώσει....

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Μέντα Πόσιμη 5ml Terpenic Labs Mentha Piperita
€ 8,90
Ευκάλυπτος λεμόνι 5ml Mira Eucalyptus Citriodora
€ 4,90
Κυπαρίσσι 12ml Amygdalea Cupressus sempervirens
€ 11,90
Λεβάντα Οργανική 10ml Ancient Wisdom
€ 16,90
Κάσσια 10ml cinnamomum cassia
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή