Μύρο (Myrrh) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1472
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Somalia
Βάρος 10 ml
Ονομασία Commiphora myrrha
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900640
Μυρο (Myrrh)
Το Μύρο, λατινική ονομασία Commiphora Myrrha, είναι ένα όμορφο δένδρο της οικογένειας των Βουρσερακιδών με καταγωγή από την Αραβία, την Ερυθρά Θάλασσα και τη Σομαλία. Το αιθέριο έλαιό του, γνωστό για τις σημαντικές θεραπευτικές του ιδιότητες, θεωρείται σχεδόν «ιερό» και αναφέρεται στα περισσότερα θρησκευτικά κείμενα διαφόρων πολιτισμών.
Το αιθέριο έλαιο Μύρο εξάγεται με τη μέθοδο της ατμό-απόσταξης της κομμιώδους ρητίνης του δέντρου και έχει ένα φρέσκο, πικάντικο, βαλσαμικό άρωμα με μια νότα φαρμακευτική. Συνδυάζεται εξαιρετικά με τον Άρκευθο, το Λιβάνι, το Γαρύφαλο, το Κάρδαμο, το Σανταλόξυλο και το Κυπαρίσσι.
Το αιθέριο έλαιο Μύρο της εταιρίας Ethereal Nature είναι ένα προιόν με αξιόλογες αρετές. Λόγω της αντισηπτικής και απολυμαντικής του δράσης, είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, όπως έλκη, πληγές, μολύνσεις., ενώ οι βλεννολυτικές και αποσυμφορητικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για την καταπολέμηση της βρογχίτιδας, του βήχα και του κρυώματος. Επίσης, είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών προβλημάτων, όπως μυκητιάσεις, εκζέματα, αλλά και για την ψωρίαση, ενώ είναι χρήσιμο και για μυοσκελετικούς πόνους, φλεγμονές και αρθριτικά. Τέλος, διαθέτει αξιόλογες συναισθηματικές και ενεργειακές ιδιότητες. Βοηθά την ψυχή να αποδεχτεί επώδυνα γεγονότα (πένθος), ηρεμεί το μυαλό και τη σκέψη και ανακουφίζει όσους υποφέρουν από άποσπαση προσοχής. Στον διαλογισμό χρησιμοποιείται για ένωση του φυσικού με το πνευματικό.
Tipp! Για την ξεκούραση των πονεμένων και ταλαιπωρημένων ποδιών, προσθέτετε στο μπάνιο σας λίγες σταγόνες μύρο και τα πόδια σας θα ανακουφιστούν αμέσως.
Προσοχή! Αντενδείκνυται για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Αν σας αρέσουν το Μύρρο και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε την ενυδατική κρέμα προσώπου με Λιβανι και Μυρρο καθώς και το καταπληκτικό σαπούνι με Μυρο και Kava Kava.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Bio Ελληνική 10ml Verdus BioHerbs
€ 9,90
Σολιντάγκο ή Χρυσόβεργα 5ml Terpenic Labs solidago canadensis
€ 19,90   € 14,90
Αρτεμισία Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs Artemisia Vulgaris
€ 16,90
Πάλο Σάντο (Palo Santo) Πόσιμο 10ml Terpenic Labs bursera graveolens
€ 19,90
Ύσσωπος Πόσιμος Bio 5ml Terpenic labs
€ 18,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή