Υλάνγκ-Υλάνγκ Extra 10ml

Τιμή e-shop:
€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1818
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Ονομασία Cananga odorata
Προέλευση Comores
Το Υλανγκ-Υλανγκ (Ylang- ylang) ή αλλιώς Κανάκα είναι η κοινή ονομασία του φυτού Cananga Odorata. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ Extra προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό , λουλουδένιο άρωμα. Η διαφορά με το κοινό Υλάνγκ-Υλάνγκ είναι ότι πρόκειται για το αιθέριο έλαιο πού αποστάζεται πρώτο από τους ανθούς του. Αυτή η διαφορά με απόσταξη ανθών που περιέχουν μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας δίνει ένα πιο δυνατό και ευωδιαστό άρωμα. Επιπλέον το υλανγκ-υλανγκ extra παράγεται από μία εξαιρετική ποικιλία προερχόμενη από τις Κομόρες.

Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ θεωρείται κορυφαίο αφροδισιακό, φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές , βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης, την μείωση του στρες, είναι χαλαρωτικό και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, θεραπεύει τον θυμό και τις φοβίες, ιδιαίτερα χρήσιμο για την φροντίδα του λιπαρού δέρματος, για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας, φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ συνδυάζεται πολύ καλά με : jasmine, bergamot, rose, citram.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων. Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο (στα Αγγλικα) για χρήσεις του Υλανγκ Υλανγκ εδώ

Δείτε επίσης

Κάμφορα Λευκή 10ml cinnamomum camphora
€ 4,90
Ρόδο 5% σε Σταφυλέλαιο 10ml rosa centifolia
€ 8,90
Μελισσόχορτο 5% σε Τζοτζόμπα 10ml melissa officinalis
€ 9,90
Ελίχρυσος 5% σε Τζοτζομπα 10ml helichrysum angustifolia
€ 9,90
Λιβάνι Πόσιμο 5ml Terpenic Labs boswellia carterii
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή