Πλουμέρια (Frangipani) Absolute Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 89,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2576
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Costa Rica
Βάρος 10 ml
Ονομασία plumeria alba
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902774
Το αιθέριο έλαιο Πλουμέριας (Frangipani) παράγεται από το άνθος του φυτού Plumeria (Plumeria Alba), της οικογένειας Apocynaceae, με τη μέθοδο της απόσταξης ατμού. Η Πλουμερία είναι ένα όμορφο τροπικό φυτό που κατάγεται από τις θερμές περιοχές των Νήσων του Ειρηνικού, τη Νότια Αμερική, την Καραϊβική και το Μεξικό. Διαθέτει παχιά, σαρκώδη φύλλα και εντυπωσιακά λουλούδια με υπέροχο, μεθυστικό άρωμα και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το αιθέριο έλαιό του είναι ένα ανοιχτό κίτρινο, διαυγές υγρό με γλυκό, φρουτώδες, εξωτικό άρωμα.

Οι αρχαίοι Ινδοί απόκαλούσαν το φυτό Πλουμέρια "Δέντρο της Ζωής" και πίστευαν οτι σχετίζεται με την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου. Το αιθέριο έλαιο Frangipani χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, λόγω της αναζωογονητικής επίδρασής του στο σώμα και την ψυχή. Το άρωμά του προκαλεί μια βαθιά εσωτερική κάθαρση, γαλήνη και αρμονία. Προάγει το θάρρος, την αυτογνωσία, την αυτοεκτίμηση και το αίσθημα της εμπιστοσύνης στα θετικά συναισθήματα. Η εισπνοή του αρώματός ανακουφίζει άμεσα από το άγχος και χαλαρώνει το νευρομυϊκό σύστημα.

Εκτός από την επίδρασή του σε ψυχικό επίπεδο, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του φυτού το έχουν καταστήσει ένα πολύτιμο συστατικό στη φαρμακοποιία, για την ανακούφιση των φλεγμονών, της κεφαλαλγίας, του πόνου στην πλάτη κ.α. Χρησιμοποιείται επίσης σε πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών, καθώς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο ξηρο δέρμα και τα άτονα-ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το αιθέριο έλαιο Frangipani συνδυάζεται καλά με Υλάνγκ Υλάνγκ, Πατσουλί, Κέδρο, Λεβάντα και Περγαμόντο.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Νέρολι (Neroli) 5% σε Χοχομπα Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus aurantium
€ 9,90
Λεμόνι Τεϊοδεντρο (Lemon Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body leptospermum petersonii
€ 7,90
Κέδρος Κόκκινος (Cedarwood Virginian) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body juniperus virginiana
€ 17,60
Βασιλικος (Basil) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body ocimum basilicum
€ 19,90
Μοσχολέμονο (Λάιμ-Lime) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus aurantifolia
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή